over ons | adverteren | sitemap | contact

Leerlingen Cambium college doen mee aan talentenjacht


5 juni om 19:30 uur in Sporthal de Ring Zaltbommel


Deel deze pagina

Ziekenhuis Rivierenland muzikaal verrast Ziekenhuis Rivierenland werd woensdagmiddag 27 mei muzikaal verrast. Op de kinderafdeling en in de kantine van het ziekenhuis lieten leerlingen van het Cambium College uit Zaltbommel hun muzikale talent horen. Een mooi voorproefje van wat hen 5 juni staat te wachten. Zij doen namelijk mee aan de ‘Wish to be a Star’ talentenjacht, die op vrijdagavond 5 juni voor het Cambium College wordt georganiseerd door 7 studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Wish to be a Star
Wish to be a Star is een talentenjachtvoor middelbare scholen in en rondom Tiel en biedt jonge talenten een podium, waarvan de winnaar de unieke kans krijgt om op Appelpop op te treden. Geef een kind een knuffel! Maar naast het bieden van een podium aan jonge talenten, is Wish to be a Star ook nauw verbonden met het goede doel; de kinderafdeling van Ziekenhuis Rivierenland.

Speciaal voor kinderen op de spoedeisende hulp
Jaarlijks komen in het ziekenhuis in Tiel ruim 10.000 kinderen, waarvan ongeveer 4.500 op de spoedeisende hulp. Wish to be a Star zet zich in voor deze kinderen; dit jaar specifiek voor kinderen op de spoedeisende hulp. Vaak een vervelende ervaring voor kinderen, die de organisatoren willen verlichten met een knuffel. De slogan luidt dan ook: ‘’Geef een kind op de spoedeisende hulp een knuffel’’

Bent u er 5 juni bij?
Alle opbrengsten op 5 juni zullen ten goede komen aan de kinderafdeling van het ziekenhuis. Voor € 4,- kunt u op vrijdag 5 juni van half 8 tot half 11 de jonge talenten komen bewonderen en aanmoedigen in Sporthal De Ring. De sporthal wordt deze avond aangekleed in het thema Hollywood, zodat de talenten zich als echte sterren voelen. Daarnaast is er ook nog een loterij met fantastische prijzen voor jong en oud. Kom op 5 juni naar Sporthal De Ring voor een avondvullend programma en help het verblijf voor kinderen in het Ziekenhuis Rivierenland te veraangenamen.

 
wat
Wish to be a Star Talentenjacht voor middelbare scholen
wanneer
5 juni 19:30 - 22:30
waar
Sporthal de Ring
entree
€4,-
Datum
28 mei 2015

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›Krant lezen
Uw advertentie hier?
Uitgelicht
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden