over ons | adverteren | sitemap | contact

Laatste editie van Het Kontakt Bommelerwaard


Deel deze pagina

foto: Facebook Het Kontakt Bommelerwaard
REGIO - Vandaag verschijnt het allerlaatste nummer van Het Kontakt Bommelerwaard op de deurmat en als online doorbladerbare krant in de Bommelerwaardgids. Uitgeverij Kontakt Mediapartners stopt met het uitgeven van Het Kontakt editie Bommelerwaard.

Niet alleen de krant maar ook de website en de magazines Olivier en De Smaak zullen verdwijnen. Uitgeverij Kontakt Mediapartners zijn een commerciële samenwerking aangegaan met DPG Media. Daarbij is de keuze gemaakt om de krant voor de Bommelerwaard uit de markt te halen. Omgekeerd zijn titels van DGP verdwenen in andere regio's waar Het Kontakt verschijnt.

Het Carillon en De Toren
De weekbladen De Toren (Bommelerwaard) en Het Carillon (Maasdriel) zullen voortaan het lokale nieuws uit de Bommelerwaard brengen

Dank en waardering
De afgelopen 14 jaar hebben de mensen uit de regio de krant iedere week mogen ontvangen. Floor de Groot, directeur van KMP, betreurt het uit de markt nemen van Het Kontakt Bommelerwaard. "Lezers en adverteerders waarderen deze krant en wij maken hem elke week met liefde en toewijding."

Noodzakelijke keuze
Als gevolg van steeds doorgaande ontwikkelingen in de markt van huis-aan-huiskranten moest deze keuze echter worden gemaakt. "Er zal in veel gemeenten nog slechts plaats zijn voor één huis-aan-huiskrant", aldus De Groot. "Die wetenschap leidt tot allerlei bewegingen in onze sector."

Veranderingen merkbaar in heel Nederland
Jan van Dun, algemeen directeur Local Media van DPG Media, onderschrijft dat: "Sommige titels worden verkocht, andere titels worden aangekocht of juist gestaakt." Dit is dus niet alleen in de Bommelerwaard het geval, maar binnen Nederland op veel grotere schaal.

Alle overige krantentitels, websites en magazines van Het Kontakt zullen wel blijven bestaan.

Uitgelicht
BBQ-restaurant Brandend Zand
BBQ-restaurant Brandend Zand
Een bijzondere eetgelegenheid voor lunch, borrel en diner.  In dit gezellige restaurant, met stoere veranda en uitzicht over de Zandmeren, voelt iedereen zich direct thuis!
Lees verder ›
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Jachthaven de Maas. Verhuur van sloepen en zeilboten. Een vaarbewijs is niet nodig. U vaart er zó mee weg! Tevens jachtmakelaar in motorboten, taxaties, in- en verkoop. 
Lees verder ›
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg, Bakker en hun team vormen samen een bijzonder administratie- en advieskantoor in het hartje van Zaltbommel.
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Gemengd biologisch boerenbedrijf met koeien, varkens en schapen, een boerderijwinkel met uitsluitend biologische producten en een Bed & Breakfast. Rondleidingen op afspraak.
Lees verder ›
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
bob2
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden