over ons | adverteren | sitemap | contact

Laatste editie van Het Kontakt Bommelerwaard


Deel deze pagina

foto: Facebook Het Kontakt Bommelerwaard
REGIO - Vandaag verschijnt het allerlaatste nummer van Het Kontakt Bommelerwaard op de deurmat en als online doorbladerbare krant in de Bommelerwaardgids. Uitgeverij Kontakt Mediapartners stopt met het uitgeven van Het Kontakt editie Bommelerwaard.

Niet alleen de krant maar ook de website en de magazines Olivier en De Smaak zullen verdwijnen. Uitgeverij Kontakt Mediapartners zijn een commerciële samenwerking aangegaan met DPG Media. Daarbij is de keuze gemaakt om de krant voor de Bommelerwaard uit de markt te halen. Omgekeerd zijn titels van DGP verdwenen in andere regio's waar Het Kontakt verschijnt.

Het Carillon en De Toren
De weekbladen De Toren (Bommelerwaard) en Het Carillon (Maasdriel) zullen voortaan het lokale nieuws uit de Bommelerwaard brengen

Dank en waardering
De afgelopen 14 jaar hebben de mensen uit de regio de krant iedere week mogen ontvangen. Floor de Groot, directeur van KMP, betreurt het uit de markt nemen van Het Kontakt Bommelerwaard. "Lezers en adverteerders waarderen deze krant en wij maken hem elke week met liefde en toewijding."

Noodzakelijke keuze
Als gevolg van steeds doorgaande ontwikkelingen in de markt van huis-aan-huiskranten moest deze keuze echter worden gemaakt. "Er zal in veel gemeenten nog slechts plaats zijn voor één huis-aan-huiskrant", aldus De Groot. "Die wetenschap leidt tot allerlei bewegingen in onze sector."

Veranderingen merkbaar in heel Nederland
Jan van Dun, algemeen directeur Local Media van DPG Media, onderschrijft dat: "Sommige titels worden verkocht, andere titels worden aangekocht of juist gestaakt." Dit is dus niet alleen in de Bommelerwaard het geval, maar binnen Nederland op veel grotere schaal.

Alle overige krantentitels, websites en magazines van Het Kontakt zullen wel blijven bestaan.

 
Uitgelicht
Gasthuiskapel Zaltbommel
Gasthuiskapel Zaltbommel
Huis van Cultuur in het oude centrum van Zaltbommel. Voor concerten, huwelijken en andere bijeenkomsten zeer geschikt.
Lees verder ›
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
Speeltuin Nederhemert
Speeltuin Nederhemert
Wat in 1915 begon als kleine speelplek met een schommel en een wip bij een theehuis is nu uitgegroeid tot een nostalgische speeltuin die doet denken aan grootmoederstijd.
Lees verder ›
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media richt zich sinds 2005 met een drietal websites op het regionaal nieuws uit het Land van Heusden en Altena, De Bommelerwaard en De Langstraat.
Lees verder ›
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
Met acht vestigingen, één van de belangrijkste accountants- en belastingadvieskantoren voor het mkb in Rivierengebied.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Krant lezen
Uw advertentie hier?
test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden