over ons | adverteren | sitemap | contact

Kringloop De Spullewaard verhuist naar de oude LTS


10 tot en met 15 februari uitverkoop


Deel deze pagina

In haar bijna 10- jarig bestaan verhuist kringloop de Spullewaard, na 8 jaar aan de Spellewaardsesrtaat gezeten te hebben, naar een nieuw onderkomen: de oude LTS. Het huidige onderkomen beviel goed maar op onderdelen is verbetering prettig.

Schuur met keuken en kantoor
Oorspronkelijk werd alleen de schuur met het keukentje en kantoortje gebruikt. Maar in de loop van de jaren breidde de kringloop zich uit en vond een kleine annexatie van de kassen plaats, die achter de schuur liggen. Geen stroom, geen verwarming, geen water: in de winter was het werken in de kassen erg koud en `s zomers een sauna. Op deze punten zal het nieuwe onderkomen voor de vrijwilligers een verbetering zijn.

LTS als verzamelgebouw voor maatschappelijke en culturele doeleinden
De kringloop is door de gemeente benaderd om mee te doen met de plannen voor de LTS als een 'verzamelgebouw voor maatschappelijke en culturele doeleinden'. In dat plaatje past de kringloop uitstekend.

Van en voor de Bommelerwaard
De Spullewaard doneert aan tal van stichtingen en verenigingen waarbij het om tienduizenden euro`s gaat. Het motto is: van de Bommelerwaard voor de Bommelerwaard. Daarnaast heeft de kringloop tot doel een bijdrage te leveren aan het milieu: spullen krijgen een tweede kans, het afval wordt gescheiden en soms ook ter hergebruik aangeboden.

Werkervaring
De kringloop biedt plaats aan tal van stagiaires van diverse opleidingen, of (biedt plaats) aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om werkervaring op te doen. Ook is de kringloop een erkend leerbedrijf voor niveau 1 waarbij jongeren stage kunnen lopen, daardoor een certificaat kunnen halen en bijvoorbeeld (weer) naar het reguliere onderwijs kunnen doorstromen.

Verhuizing
De verhuizing zal door de vrijwilligers zelf gedaan worden. Daaraan gaat wel het een en ander vooraf. We hopen dat onze klanten begrip hebben voor de verhuizing en hun spullen nog even willen bewaren tot we op onze nieuwe locatie open gaan!

Uitverkoop van 10 tot en met 15 februari
Voorafgaand aan de verhuizing houdt de Kringloop een grote uitverkoop: alles moet weg! Dit houdt ook in dat er deze week geen spullen aangenomen kunnen worden.

Gesloten van 17 februari tot en met 7 maart
Daarna is de kringloop een korte tijd gesloten zodat e alles kunnen verhuizen en in orde kunnen maken op de nieuwe locatie.

Open op nieuwe locatie: zaterdag 8 maart
Zal een feestelijke opening plaatsvinden.

Datum
28 januari 2014

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag

Gerelateerde info

Nieuws, 26 januari 2014: Voedselbank Bommelerwaard is verhuisd naar oude LTS
Uitgelicht
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg, Bakker en hun team vormen samen een bijzonder administratie- en advieskantoor in het hartje van Zaltbommel.
Lees verder ›
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media richt zich sinds 2005 met een drietal websites op het regionaal nieuws uit het Land van Heusden en Altena, De Bommelerwaard en De Langstraat.
Lees verder ›
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Varen met de Bommelervaart is een belevenis! Dit prachtige, ruime schip in de haven van Zaltbommel heeft een warme uitstraling en is van alle gemakken voorzien.
Lees verder ›
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
Met acht vestigingen, één van de belangrijkste accountants- en belastingadvieskantoren voor het mkb in Rivierengebied.
Lees verder ›
Speeltuin Nederhemert
Speeltuin Nederhemert
Wat in 1915 begon als kleine speelplek met een schommel en een wip bij een theehuis is nu uitgegroeid tot een nostalgische speeltuin die doet denken aan grootmoederstijd.
Lees verder ›
Biologisch Fruitbedrijf De Sterregaard
Biologisch Fruitbedrijf De Sterregaard
Tussen Hedel en Ammerzoden staat een boomgaard met verschillende oud-Hollandse vruchten. Laat je elke week verrassen met een abonnement op een biologische groente- en fruitpakket!
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden