over ons | adverteren | sitemap | contact

Kringloop De Spullewaard verhuist naar de oude LTS


10 tot en met 15 februari uitverkoop


Deel deze pagina

In haar bijna 10- jarig bestaan verhuist kringloop de Spullewaard, na 8 jaar aan de Spellewaardsesrtaat gezeten te hebben, naar een nieuw onderkomen: de oude LTS. Het huidige onderkomen beviel goed maar op onderdelen is verbetering prettig.

Schuur met keuken en kantoor
Oorspronkelijk werd alleen de schuur met het keukentje en kantoortje gebruikt. Maar in de loop van de jaren breidde de kringloop zich uit en vond een kleine annexatie van de kassen plaats, die achter de schuur liggen. Geen stroom, geen verwarming, geen water: in de winter was het werken in de kassen erg koud en `s zomers een sauna. Op deze punten zal het nieuwe onderkomen voor de vrijwilligers een verbetering zijn.

LTS als verzamelgebouw voor maatschappelijke en culturele doeleinden
De kringloop is door de gemeente benaderd om mee te doen met de plannen voor de LTS als een 'verzamelgebouw voor maatschappelijke en culturele doeleinden'. In dat plaatje past de kringloop uitstekend.

Van en voor de Bommelerwaard
De Spullewaard doneert aan tal van stichtingen en verenigingen waarbij het om tienduizenden euro`s gaat. Het motto is: van de Bommelerwaard voor de Bommelerwaard. Daarnaast heeft de kringloop tot doel een bijdrage te leveren aan het milieu: spullen krijgen een tweede kans, het afval wordt gescheiden en soms ook ter hergebruik aangeboden.

Werkervaring
De kringloop biedt plaats aan tal van stagiaires van diverse opleidingen, of (biedt plaats) aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om werkervaring op te doen. Ook is de kringloop een erkend leerbedrijf voor niveau 1 waarbij jongeren stage kunnen lopen, daardoor een certificaat kunnen halen en bijvoorbeeld (weer) naar het reguliere onderwijs kunnen doorstromen.

Verhuizing
De verhuizing zal door de vrijwilligers zelf gedaan worden. Daaraan gaat wel het een en ander vooraf. We hopen dat onze klanten begrip hebben voor de verhuizing en hun spullen nog even willen bewaren tot we op onze nieuwe locatie open gaan!

Uitverkoop van 10 tot en met 15 februari
Voorafgaand aan de verhuizing houdt de Kringloop een grote uitverkoop: alles moet weg! Dit houdt ook in dat er deze week geen spullen aangenomen kunnen worden.

Gesloten van 17 februari tot en met 7 maart
Daarna is de kringloop een korte tijd gesloten zodat e alles kunnen verhuizen en in orde kunnen maken op de nieuwe locatie.

Open op nieuwe locatie: zaterdag 8 maart
Zal een feestelijke opening plaatsvinden.

Uitgelicht
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Gemengd biologisch boerenbedrijf met koeien, varkens en schapen, een boerderijwinkel met uitsluitend biologische producten en een Bed & Breakfast. Rondleidingen op afspraak.
Lees verder ›
Caravanservice van Lit
Caravanservice van Lit
Gespecialiseerd in verkoop en onderhoud van nieuwe en gebruikte caravans, aanhangwagens en paardentrailers. U kunt bij Gijs van Lit terecht voor de topmerken Twin, Henra, Titan, Hapert en Saris aanhangwagens.
Lees verder ›
Waterfeesten Kerkdriel, Partyschip Domani en Columbus
Waterfeesten Kerkdriel, Partyschip Domani en Columbus
Voor een leuke rondvaart, dagarrangement of excursies, op een van de twee partyboten: de Domani of de Columbus
Lees verder ›
't Stadscafé Zaltbommel
't Stadscafé Zaltbommel
Het bruisende middelpunt van Zaltbommel. Het terras op de Markt is de ‘huiskamer’  van Zaltbommel.
Lees verder ›
Atelier De Gevleugelde Ezel
Atelier De Gevleugelde Ezel
Concertpianiste Mascha van Peijpe en haar man, de schilder Dick Haakman, organiseren al 20 jaar lang kamermuziekconcerten in een unieke ambiance.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
bob
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden