over ons | adverteren | sitemap | contact

Kringloop De Spullewaard opent Kerstafdeling


Deel deze pagina

ZALTBOMMEL - Net als vorig jaar heeft kringloop de Spullewaard de mogelijkheid geopend voor alle verenigingen, clubs, organisaties, ANBI –instellingen en goede doelen om zich gratis in te schrijven voor de jaarlijkse kerstactie. Vereiste is wel dat de organisatie een link heeft met de Bommelerwaard.

Normaal steunt de kringloop gedurende het jaar alleen charitatieve organisaties met een ANBI-status die zich waar ook ter wereld inzetten voor mensen die hulp nodig hebben. Deze kerst zet de Spullewaard opnieuw de deur veel wijder open.

Stembiljet
Klanten van de Spullewaard krijgen tussen 13 november en 15 december bij aankoop van spullen een stembiljet. Daarop mogen zij mogen favoriete organisatie noteren.

10 x duizend
In totaal zijn er tien cheques van duizend euro beschikbaar voor de deelnemende organisaties. De tien met de meeste stemmen krijgen dus ieder duizend euro. De cheques zullen op 22 december tijdens een feestelijk moment worden uitgereikt door de voorzitter van de Spullewaard.

Aanmelden organisaties
Wie in aanmerking wil komen, kan zich vanaf heden tot en met 11 november inschrijven via kringloop@spullewaard.nl onder vermelding van de naam van uw organisatie, de contactpersoon, telefoonnummer en de activiteiten waarmee de organisatie zich bezighoudt. Daarnaast verneemt de Spullewaard graag waaraan het geld zou worden besteed mocht jouw organsatie een van de gelukkigen zijn die de duizend euro ontvangt. Elke club, vereniging, stichtingof organisatie kan zelf zoveel mogelijk publiciteit maken voor deze actie en klanten stimuleren de kringloop te bezoeken en op hen te stemmen.
Waar:
in de kringloopwinkel, van Heemstrawegwest 9, Pand 9 Zaltbommel
Wanneer:
Inschrijving voor organisaties van nu t/m 11 november

Datum
10 oktober 2018

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag

Gerelateerde info

Nieuws, 23 november 2015: Kerstactie Kringloop De Spullewaard
Nieuws, 27 december 2017: Kringloop schenkt 1 ton aan goede doelen!
Nieuws, 1 november 2016: Kringloop De Spullewaard opent Kerstafdeling
Uitgelicht
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Een slakkenkwekerij bezoeken? Dat kan gewoon!  Lennard ter Hall kweekt escargots voor particulieren, horeca en groothandels. 
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Stadskasteel Zaltbommel
Stadskasteel Zaltbommel
Hier wordt de geschiedenis van de streek verteld in verhalen. Verhalen over 80- Jarige oorlog, de Gouden Eeuw en uit onze tijd.
Lees verder ›
Main Music School
Main Music School
Vraag direct een gratis en vrijblijvende proefles aan. Naast gitaar-, basgitaar-, drum-, keyboard-, piano- en zanglessen is er ook een Musical-klas, een Popkoor en een Muziek op schoot-klas.
Lees verder ›
't Stadscafé Zaltbommel
't Stadscafé Zaltbommel
Het bruisende middelpunt van Zaltbommel. Het terras op de Markt is de ‘huiskamer’  van Zaltbommel.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden