over ons | adverteren | sitemap | contact

Koninklijke Onderscheiding en 5 brandweeroorkonden


Deel deze pagina

Op zaterdag 19 november 2016 reikte burgemeester Albert van den Bosch een Koninklijke Onderscheiding, lid in de Orde van Oranje Nassau, uit aan de heren C. (Kees) van Genderen en A. (Arie) van der Vliet.

De uitreiking vond plaats tijdens de afscheidsreceptie van beide heren in de brandweerkazerne in Nederhemert. Burgemeester Albert van den Bosch reikte tijdens de afscheidsreceptie ook een brandweeroorkonde uit aan de heren C. (Kees) van Genderen), H. (Hendrie) Hak, A. (Aart) Brugmans, A.H. (Arjen) de Weert en G. (Geert) Oomen, allen van de post Nederhemert.

Koninklijke Onderscheiding voor de heren Van Genderen en Van der Vliet
De heer Van Genderen is sinds 1991 onafgebroken brandweervrijwilliger bij de post Nederhemert. Hij heeft zich altijd met veel toewijding ingezet voor de brandweer en was zeer betrokken bij de brandweer. De heer Van der Vliet is sinds 1974 onafgebroken brandweervrijwilliger bij de post Nederhemert. Hij heeft zich ook altijd met veel toewijding ingezet voor de brandweer en was zeer betrokken bij de brandweer. Beide heren leverden langdurig een bijdrage aan de openbare orde en veiligheid in hun woonplaats en in de regio. Zij worden gezien als inwoners die zich geruime tijd ten bate van de samenleving hebben ingespannen en anderen hebben gestimuleerd.

Brandweeroorkonden
De heren Brugmans, De Weert en Oomen ontvingen een oorkonde van Brandweer Nederland en een bronzen brandweerkruis vanwege hun 12,5 jarig dienstverband bij de vrijwillige brandweer. De heer Hak kreeg een oorkonde van Brandweer Nederland en een bronzen brandweerkruis met kroon vanwege zijn 20 jarig dienstverband bij de vrijwillige brandweer. De heer Van Genderen kreeg een oorkonde van Brandweer Nederland en een zilveren brandweerkruis vanwege zijn 25 jarig dienstverband bij de vrijwillige brandweer.

Datum
19 november 2016

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Biologisch Fruitbedrijf De Sterregaard
Biologisch Fruitbedrijf De Sterregaard
Tussen Hedel en Ammerzoden staat een boomgaard met verschillende oud-Hollandse vruchten. Laat je elke week verrassen met een abonnement op een biologische groente- en fruitpakket!
Lees verder ›
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media richt zich sinds 2005 met een drietal websites op het regionaal nieuws uit het Land van Heusden en Altena, De Bommelerwaard en De Langstraat.
Lees verder ›
Kasteel Ammersoyen
Kasteel Ammersoyen
Strategisch gelegen tussen Maas en Waal in het schitterende rivierenland van de Bommelerwaard, ligt één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van Nederland.
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Waterfeesten Kerkdriel, Partyschip Domani en Columbus
Waterfeesten Kerkdriel, Partyschip Domani en Columbus
Voor een leuke rondvaart, dagarrangement of excursies, op een van de twee partyboten: de Domani of de Columbus
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › bob2
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
bob
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden