?> Koningin Wilhelminaweg weer open - Bommelerwaardgids
over ons | adverteren | sitemap | contact

Koningin Wilhelminaweg weer open


Deel deze pagina

Op vrijdagmiddag 18 juli opende wethouder Looijen de Koningin Wilhelminaweg (KW-weg) voor autoverkeer. Deze weg is een belangrijke toegangsweg naar de binnenstad van Zaltbommel. De KW-weg kreeg de afgelopen maanden een grondige opknapbeurt en was daarom vanaf maart dit jaar afgesloten.

Grondige opknapbeurt
De riolering en het wegdek van de Koningin Wilhelminaweg zijn vervangen zodat het weer 40 jaar mee kan. De weg heeft nu aan beide zijden een fietspad en een voetpad en er zijn parkeerstroken en groenstroken.

Drie maanden eerder klaar dan gepland
Doordat de KW-weg de afgelopen maanden volledig afgesloten was voor verkeer kon aannemer Van Gelder de werkzaamheden ruim drie maanden sneller uitvoeren. Om de duur en de overlast voor omwonenden te beperken, deed aannemer Van Gelder de werkzaamheden aan de KW-weg in drie fasen. Ook de gunstige weersomstandigheden droegen bij aan de snelheid van het werk.

Tevreden
Wethouder Han Looijen is zeer tevreden met het spoedige verloop van de werkzaamheden: “De inrichting van de weg is aanzienlijk verbeterd. Dit zorgt voor een betere verbinding tussen het station en de binnenstad.”

Feestelijke bijeenkomst
Na de zomer organiseert de gemeente een feestelijke bijeenkomst voor bewoners en stakeholders zoals ondernemers, vervoerders en hulpdiensten om de afronding van de werkzaamheden aan deze straat te vieren.

 
Uitgelicht
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
Met acht vestigingen, één van de belangrijkste accountants- en belastingadvieskantoren voor het mkb in Rivierengebied.
Lees verder ›
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden