over ons | adverteren | sitemap | contact

Kom in actie voor Sinterklaasvereniging Aalst!


Rabobank Clubkas Campagne


Deel deze pagina

Rabobank Bommelerwaard draagt de lokale samenleving een warm hart toe. Jaarlijks ondersteunt zij veel verenigingen en stichtingen in de Bommelerwaard. Speciaal voor verenigingen en stichtingen organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne en stelt hiervoor € 50.000,- beschikbaar. Ook Sinterklaasvereniging Aalst doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Stemmen
Leden van Rabobank Bommelerwaard mogen van 14 t/m 30 april stemmen op hun favoriete vereniging/stichting. Ieder lid mag vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 stemmen op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag (€ 50.000,-) te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Sinterklaasvereniging Aalst ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat deze stem waard is.

Oproep
Natuurlijk probeert Sinterklaasvereniging Aalst zoveel mogelijk stemmen te werven. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken om de intocht van Sinterklaas te kunnen realiseren. Ben jij lid van Rabobank Bommelerwaard? Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie, vrienden en kennissen hun stem geven aan Sinterklaasvereniging Aalst tijdens de stemperiode van de Rabobank Clubkas Campagne. Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne vind je op rabobank.nl/bommelerwaard.

Hoe stemmen
Van Rabobank Bommelerwaard ontvang je op 14 april een stemkaart. Op deze kaart staat een unieke code waarmee je via rabobank.nl/bommelerwaard kunt stemmen op jouw favoriete club Sinterklaasvereniging Aalst.

Henri Keinemans
Ingrid van Veen
Katinka van Geffen
 
Uitgelicht
Atelier De Gevleugelde Ezel
Atelier De Gevleugelde Ezel
Concertpianiste Mascha van Peijpe en haar man, de schilder Dick Haakman, organiseren al 20 jaar lang kamermuziekconcerten in een unieke ambiance.
Lees verder ›
De Potter Aggregaten
De Potter Aggregaten
Al jaren specialist in stroomaggregaten en andere technische apparatuur, tot ver over de landsgrenzen, maar ook in de Bommelerwaard.
Lees verder ›
Kasteel Ammersoyen
Kasteel Ammersoyen
Strategisch gelegen tussen Maas en Waal in het schitterende rivierenland van de Bommelerwaard, ligt één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van Nederland.
Lees verder ›
BBQ-restaurant Brandend Zand
BBQ-restaurant Brandend Zand
Een bijzondere eetgelegenheid voor lunch, borrel en diner.  In dit gezellige restaurant, met stoere veranda en uitzicht over de Zandmeren, voelt iedereen zich direct thuis!
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg, Bakker en hun team vormen samen een bijzonder administratie- en advieskantoor in het hartje van Zaltbommel.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden