over ons | adverteren | sitemap | contact

Koersbal en andere beweegactiviteiten in dorpshuis Kerkwijk


vanaf 17 maart 2016


Deel deze pagina

Vanaf donderdag 17 maart begint het koersbal in dorpshuis van Kerkwijk. Koersbal is een sportieve en vooral gezellige balsport waarbij u probeert uw bal zo dicht mogelijk bij een kleinere witte bal te laten rollen. Het gaat bij ons niet om winnen of verliezen, maar om samen op een leuke manier in beweging te blijven en in contact te komen met elkaar. Ook zal er andere sport- en beweegactiviteiten plaatsvinden als de lente- en zomerweer ons tegemoet komt. Enkele andere activiteiten zullen onder andere zijn : Jeu de boules, wandelfit en struinen van de natuur van Kerkwijk.

Voor wie en het doel?
50-Plussers, omdat Koersbal geen intensieve sport is en bekend is onder deze doelgroep. Tevens zijn lichamelijke beperkingen geen barrière om niet aan Koersbal en andere activiteiten mee te doen. Als u jonger bent dan 50 en toch geïnteresseerd bent dan bent u ook van harte welkom. Het doel is om extra sport- en beweegaanbod te creëren voor de inwoners van de gemeente Zaltbommel. De buurtsportcoach zal alles opzetten en begeleiden met als doel dat vrijwilligers/geïnteresseerden het na een periode zelfstandig voort zullen zetten of bij een sportvereniging zullen aansluiten. Echter is het overkoepelende doel dat u extra in beweging komt en meer in contact komt met u mede-inwoners.

Wanneer en waar?
Iedere donderdag (start 17 maart) tot aan de zomervakantie van 13:00-14:45 uur met uitzondering van de schoolvakanties en het vindt plaats in de zaal van het Dorpshuis Kerkwijk. Inloop vanaf 12.45 uur. Adres: Achterstraat 4, 5315 AL Kerkwijk.

Kosten en contact?
1 euro per deelname om de onkosten te dekken. Onder begeleiding van de Buurtsportcoach Jerry Lenoir van het Spel& team. Aanmelden niet nodig, inloop vanaf 12:45 uur. Voor vragen mail naar Jlenoir@welzijnbommelerwaard.nl
Datum
8 maart 2016

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Biologische varkenshouderij van den Bogert
Biologische varkenshouderij van den Bogert
(H)eerlijk biologisch varkensvlees, rechtstreeks van de boerderij. Bestel hier uw vleespakketten.
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›
Speeltuin Nederhemert
Speeltuin Nederhemert
Wat in 1915 begon als kleine speelplek met een schommel en een wip bij een theehuis is nu uitgegroeid tot een nostalgische speeltuin die doet denken aan grootmoederstijd.
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › adverteren
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
bob
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden