over ons | adverteren | sitemap | contact

Koersbal en andere beweegactiviteiten in dorpshuis Kerkwijk


vanaf 17 maart 2016


Deel deze pagina

Vanaf donderdag 17 maart begint het koersbal in dorpshuis van Kerkwijk. Koersbal is een sportieve en vooral gezellige balsport waarbij u probeert uw bal zo dicht mogelijk bij een kleinere witte bal te laten rollen. Het gaat bij ons niet om winnen of verliezen, maar om samen op een leuke manier in beweging te blijven en in contact te komen met elkaar. Ook zal er andere sport- en beweegactiviteiten plaatsvinden als de lente- en zomerweer ons tegemoet komt. Enkele andere activiteiten zullen onder andere zijn : Jeu de boules, wandelfit en struinen van de natuur van Kerkwijk.

Voor wie en het doel?
50-Plussers, omdat Koersbal geen intensieve sport is en bekend is onder deze doelgroep. Tevens zijn lichamelijke beperkingen geen barrière om niet aan Koersbal en andere activiteiten mee te doen. Als u jonger bent dan 50 en toch geïnteresseerd bent dan bent u ook van harte welkom. Het doel is om extra sport- en beweegaanbod te creëren voor de inwoners van de gemeente Zaltbommel. De buurtsportcoach zal alles opzetten en begeleiden met als doel dat vrijwilligers/geïnteresseerden het na een periode zelfstandig voort zullen zetten of bij een sportvereniging zullen aansluiten. Echter is het overkoepelende doel dat u extra in beweging komt en meer in contact komt met u mede-inwoners.

Wanneer en waar?
Iedere donderdag (start 17 maart) tot aan de zomervakantie van 13:00-14:45 uur met uitzondering van de schoolvakanties en het vindt plaats in de zaal van het Dorpshuis Kerkwijk. Inloop vanaf 12.45 uur. Adres: Achterstraat 4, 5315 AL Kerkwijk.

Kosten en contact?
1 euro per deelname om de onkosten te dekken. Onder begeleiding van de Buurtsportcoach Jerry Lenoir van het Spel& team. Aanmelden niet nodig, inloop vanaf 12:45 uur. Voor vragen mail naar Jlenoir@welzijnbommelerwaard.nl
 
Uitgelicht
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden