?> Knit&Knot verbindt culturen en brengt mensen dichter bij elkaar! - Bommelerwaardgids
over ons | adverteren | sitemap | contact

Knit&Knot verbindt culturen en brengt mensen dichter bij elkaar!


Deel deze pagina

KNIT&KNOT, de Brabantse Brei- en Haakdagen komen er aan! Op vrijdag 17 t/m zondag 19 maart vormt de Koepelhal in Tilburg het decor van de vrolijke voorjaarseditie van KNIT&KNOT, de brei- en haakdagen van het zuiden! We hebben de spoorzone omgetoverd tot haak- en breizone! Iedereen die houdt van breien, haken, maar ook van vilten, spinnen, borduren of andere manieren van het verwerken van draad kan volop inspiratie opdoen! Breien en haken brengt mensen dichter bij elkaar!

Draad verbindt:

Op de beurs vind je een grote variatie aan deelnemers, met mooie materialen, technieken en workshops! Maar ook bijzondere sociale projecten! De Haak- aan Caravan reist vanuit Leeuwarden naar het zonnige zuiden voor haar project van sociale hartelijkheid: de grootste gehaakte deken ter Wereld! De vrijwilligers van de Haakkoffer gaan de wijk in met een haakwerkje, aandacht en een praatje! Hartedeeltjes werkt aan een ligbad vol gehaakte hartjes, een momentje kunnen baden in liefde! Het motto van Draadkracht: Iets doen met draad waar je blij van wordt en anderen gelukkig mee maakt.

Kijken, gezelligheid, kopen en vooral doen!
Freestyle breien met Club Geluk (bekend van de bizarre breisels en fantastische Truien), voorjaarsbloemen haken, keien vilten, weven en borduren het kan niet op. Ooit gehoord van Naaldfrivolité, Entrelac, tolspinnen of de Staphorster Bubblesteek? Bloggers, vloggers, specialisten en de exposanten vertellen je er alles over. Handgeverfde garens, draadkrachtige garens, wol van de Alpaca en nog veel meer! Inspiratie genoeg, voor jezelf maar ook om je huis weer om te toveren met leuke woonaccessoires in de frisse nieuwe voorjaarskleuren!
Having a Flip Flop day? Dat is nog leuker met je gehaakte slippers in Ibiza Stijl!

Cultuur & Creativiteit:
We treden dit jaar buiten onze grenzen! Met ons thema Cultuur & Creativiteit laten we zien welke handwerktechnieken er in diverse culturen beoefend worden! Zo ook Kant Social Design. Kant is een initiatief van zes Turkse vrouwen die hun prachtige manier van haken gingen gebruiken voor allerlei producten, die door kunstenaars werden ontworpen. Op de beurs met o.a. koninklijke handschoenen. Bij binnenkomst word een vier meterlang wandkleed getoond, dat is gemaakt in het kader van het project Taal & Textiel. Met mooie ontroerende verhalen van mensen met allerlei nationaliteiten die naar Nederland zijn gekomen. Een presentatie cultuur in Textiel met handgeborduurde kleedjes uit Quatemala, fijn borduurwerk uit China, kindermutsjes uit Laos tot een offerkleedje uit Peru en nog veel meer!

Ontmoet de specialisten:
Van jong tot oud, van beginnend tot specialist; een ontmoeting met klassieke breiers en hakers en verrassende nieuwkomers. Aan lange tafels kun je aanschuiven, vragen stellen of de kunst afkijken! Hip, grappig, gek, ontroerend, traditioneel of een echte uitdaging? Er valt voor iedere smaak iets te ontdekken Steeds meer mensen raken door dit creatieve virus besmet! En heb je het eenmaal goed te pakken, dan kom je er niet meer vanaf! Dus gewoon insteken, omslaan, doorhalen en af laten glijden! Breien en haken maken je blij en je schijnt er ook slimmer van te worden! Praten, haken en breien, lekker workshoppen of rondlopen! Kom gezellig langs en laat je inspireren!

Informatie KNIT&KNOT
17,18 en 19 maart geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De Koepelhal in Tilburg. Entreeprijs: € 8,50,- p.p. Direct achter het Centraal Station van Tilburg. Er zijn ook passe-partouts te koop voor meerdere dagen in combinatie met gratis toegang tot het TextielMuseum.
 
Uitgelicht
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
Met acht vestigingen, één van de belangrijkste accountants- en belastingadvieskantoren voor het mkb in Rivierengebied.
Lees verder ›
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden