over ons | adverteren | sitemap | contact

Kinderdagverblijf uit Hedel de klantvriendelijkste van het land


Deel deze pagina

Op woensdag 25 september heeft Kinderdagverblijf de Toverfluit uit Hedel de Tevreden Award 2013 in ontvangst mogen nemen tijdens een evenement van de bdKO (Beroepsvereniging Directeuren Kinderopvang). Kinderdagverblijf de Toverfluit mag zich vanaf nu ‘de klantvriendelijkste kinderopvangorganisatie van Nederland’ noemen. Dit omdat zij beoordeeld is met het hoogste klanttevredenheidscijfer, namelijk een 9,3. Initiator Tevreden.nl, een onafhankelijk advies- en onderzoeksbureau, heeft dit jaar voor het eerst de Tevreden Awards uitgereikt aan kinderopvangorganisaties (KDV’s). De klanttevredenheidscijfers zijn gebaseerd op het schooljaar 2012-2013; van 1 september 2012 tot en met 31 augustus 2013.

Durf de mening van ouders te vragen
Greta Luites - Hazelhoff, eigenaresse Kinderdagverblijf de Toverfluit: “We vinden het een hele eer dat we de klantvriendelijkste kinderopvangorganisatie van Nederland zijn. We werken iedere dag hard om ouders meer dan tevreden te houden en kinderen een leuke, leerzame en spelenderwijs een ontwikkelingsgerichte dag aan te bieden. Het is dan ook fantastisch dat ouders dat waarnemen vanuit hun beleving en ons via een onafhankelijk platform als Tevreden.nl met zo’n hoog waarderingscijfer beoordelen. Dat is niet voor niks: we durven de mening van ouders over onze organisatie te vragen, ook als die minder positief is, zodat we ervan kunnen leren en op die behoeften en verwachtingen van de ouders voor hun kind(eren) in kunnen spelen. Je weet dan wat je kwaliteiten zijn en waar je als kinderdagverblijf nog in kunt verdiepen. Naast deze waardering van onze ouders, hebben we een groot compliment gehad van de GGD inspectie tijdens hun laatste bezoek in augustus. “Kinderdagverblijf de Toverfluit is naar mijns inziens, een schoolvoorbeeld van kwalitatief zeer goede kinderopvang!”

Maken of kraken
Govert Janssen, Directeur Tevreden.nl: “Ervaringen van klanten zijn voor iedere organisatie zeer belangrijk. Al helemaal als het om opvang van hun kleine kroost gaat. Ervaringen van klanten zijn de beste graadmeter om de kwaliteit van organisaties op onafhankelijke en betrouwbare manier weer te geven. Al honderden kinderdagverblijven in Nederland spelen hier proactief op in en maken gebruik van het onafhankelijke onderzoeksplatform kinderopvang.tevreden.nl om de tevredenheid van hun klanten in kaart te brengen en verder te verbeteren. Juist ervaringen van ouders kunnen een KDV maken of kraken.”

Over Kinderdagverblijf de Toverfluit
Kinderdagverblijf de Toverfluit is een kleinschalig en zelfstandig (particulier) kinderdagverblijf, waar we opvang bieden aan kinderen van 3 maanden tot 4 jaar. Door de kleinschaligheid en betrokkenheid kunnen wij zorgen voor een persoonlijke, gezellige en warme sfeer, wij kennen alle kinderen en de bijbehorende ouders en dit is ook zo andersom. Door onze zelfstandigheid zijn wij niet afhankelijk van een grote en trage beleidsstructuur, de communicatielijnen zijn dan ook erg kort. Hiermee bereiken we een prettig, informeel en goed contact met de ouders. Wat wij als team heel vanzelfsprekend vinden, wordt door ouders als bijzonder ervaren in hun beleving van de verwachtingen die ze hebben van ons kinderdagverblijf.
Datum
30 september 2013

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Over Tevreden.nl
Tevreden.nl combineert onafhankelijk, betrouwbaar onderzoek met transparantie van reviews en scores. Als onafhankelijk advies- en onderzoeksbureau maakt Tevreden.nl klantervaringen in vele branches inzichtelijk. Binnen de kinderopvang sector exploiteert Tevreden.nl ook een onderzoeksplatform kinderopvang.tevreden.nl. Organisaties kunnen zo de kwaliteit van klantgerichtheid verder optimaliseren en consumenten kunnen op basis van betrouwbare, representatieve reviews en ratings weloverwogen keuzes maken. Tevreden.nl is het grootste gespecialiseerde onderzoeksbureau in klanttevredenheid van Nederland. Tevreden.nl is lid van MOA en NIMA en CKZ geaccrediteerd.
Valentijnsdag
Uitgelicht
Restaurant en B&B Het Oude Veerhuis Heerewaarden
Restaurant en B&B Het Oude Veerhuis Heerewaarden
Sinds 1875, authentiek en sfeervol zalmrestaurant en B&B. Serveert wilde, Schotse en Ierse zalm en biologisch vlees uit de streek. Beschikt over twee B&B kamers en heeft een voetveer voor de deur.
Lees verder ›
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
Waterfeesten Kerkdriel, Partyschip Domani en Columbus
Waterfeesten Kerkdriel, Partyschip Domani en Columbus
Voor een leuke rondvaart, dagarrangement of excursies, op een van de twee partyboten: de Domani of de Columbus
Lees verder ›
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Jachthaven de Maas. Verhuur van sloepen en zeilboten. Een vaarbewijs is niet nodig. U vaart er zó mee weg! Tevens jachtmakelaar in motorboten, taxaties, in- en verkoop. 
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Digitaalburg
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden