over ons | adverteren | sitemap | contact

Kandidaten D66 Bommelerwaard zijn bekend


Deel deze pagina

Foto: Leden van D66 Bommelerwaard deden recent mee aan de actie Waal- en Maasjutten, waarbij de D66-deelnemers twee uiterwaarden bij Heerewaarden schoon maakten. (Foto: Tom van Engelen)

Voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 zijn de kandidaten in de bovenste regionen van de kieslijst bij D66 Bommelerwaard bekend. Vol vertrouwen kijken de lijsttrekkers in de beide gemeenten uit naar goede resultaten.

D66 Maasdriel
Onder aanvoering van Tom van Engelen wil D66 in Maasdriel een nieuw en fris geluid laten horen. Ondersteund door respectievelijk Liesbeth Faas en Michiel de Raaf, beiden uit Hedel, en Hans van Santen uit Heerewaarden, gaat D66 Maasdriel proberen de eerste historische zetel(s) te halen in de raad.

De ploeg die in Maasdriel voor zetels gaat, is politiek onervaren maar vol enthousiasme om een ander geluid te laten horen. Faas is beleidsmedewerker Interactie Werkveld op Fontys Hogeschool voor Pedagogie. Dr. De Raaf is postdoctoraal onderzoeker in Neonatologie & Farmacologie aan het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Van Santen verdiende zijn sporen in HR Management.

D66 Zaltbommel
Net als in Maasdriel hebben de leden van D66 Zaltbommel een vrouw op plaats 2 van de kieslijst gezet met Elke Meyers-Smulders uit Zaltbommel. Plaatsgenoot Peter Smits staat op plaats 3 op de lijst en Joost Drijvers uit Gameren maakt de top van de lijst compleet. Meyers-Smulders is reeds fractiemedewerker en plaatsvervangend burgerlid, en actief als ZZP’er in de jeugdzorg. Smits heeft ervaring als voormalig voorzitter van D66 Bommelerwaard en is gespecialiseerd in management. Burgerlid Drijvers is eigenaar van Studio Drijvers. Met deze politiek ervaren ploeg gaat D66 onder aanvoering van Thom Ummels zich inzetten voor het beste verkiezingsresultaat ooit in Zaltbommel.

Maak kennis met de kandidaten
Via een interne verkiezing stellen de leden van D66 Bommelerwaard zelf de volgorde van de kieslijst samen. Tijdens een Algemene Ledenvergadering later dit jaar buigt men zich over de definitieve lijst en de volgorde van de navolgende kandidaten. Op zaterdag 28 oktober houdt D66 Bommelerwaard van 11.00 tot 14.00 uur in diverse kernen van de regio het evenement “In gesprek met…”. Iedereen kan dan in gesprek met de topkandidaten van de kieslijst.
Datum
17 oktober 2017

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
BOB de Brouwerij Bus
BOB de Brouwerij Bus
Zin om een gezellig avondje te borrelen, maar niemand wil BOB’en? Of gewoon geen zin om te fietsen? Dan is dit de BOB de Brouwerij Bus de ideale oplossing!
Lees verder ›
Autoservice Valentijn
Autoservice Valentijn
Een universeel autobedrijf, waar u terecht kun voor reparatie van alle merken auto's, lichte bedrijfsauto's en campers.
Lees verder ›
Restaurant en B&B Het Oude Veerhuis Heerewaarden
Restaurant en B&B Het Oude Veerhuis Heerewaarden
Sinds 1875, authentiek en sfeervol zalmrestaurant en B&B. Serveert wilde, Schotse en Ierse zalm en biologisch vlees uit de streek. Beschikt over twee B&B kamers en heeft een voetveer voor de deur.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg, Bakker en hun team vormen samen een bijzonder administratie- en advieskantoor in het hartje van Zaltbommel.
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden