?> Kandidaten D66 Bommelerwaard zijn bekend - Bommelerwaardgids
over ons | adverteren | sitemap | contact

Kandidaten D66 Bommelerwaard zijn bekend


Deel deze pagina

Foto: Leden van D66 Bommelerwaard deden recent mee aan de actie Waal- en Maasjutten, waarbij de D66-deelnemers twee uiterwaarden bij Heerewaarden schoon maakten. (Foto: Tom van Engelen)

Voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 zijn de kandidaten in de bovenste regionen van de kieslijst bij D66 Bommelerwaard bekend. Vol vertrouwen kijken de lijsttrekkers in de beide gemeenten uit naar goede resultaten.

D66 Maasdriel
Onder aanvoering van Tom van Engelen wil D66 in Maasdriel een nieuw en fris geluid laten horen. Ondersteund door respectievelijk Liesbeth Faas en Michiel de Raaf, beiden uit Hedel, en Hans van Santen uit Heerewaarden, gaat D66 Maasdriel proberen de eerste historische zetel(s) te halen in de raad.

De ploeg die in Maasdriel voor zetels gaat, is politiek onervaren maar vol enthousiasme om een ander geluid te laten horen. Faas is beleidsmedewerker Interactie Werkveld op Fontys Hogeschool voor Pedagogie. Dr. De Raaf is postdoctoraal onderzoeker in Neonatologie & Farmacologie aan het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Van Santen verdiende zijn sporen in HR Management.

D66 Zaltbommel
Net als in Maasdriel hebben de leden van D66 Zaltbommel een vrouw op plaats 2 van de kieslijst gezet met Elke Meyers-Smulders uit Zaltbommel. Plaatsgenoot Peter Smits staat op plaats 3 op de lijst en Joost Drijvers uit Gameren maakt de top van de lijst compleet. Meyers-Smulders is reeds fractiemedewerker en plaatsvervangend burgerlid, en actief als ZZP’er in de jeugdzorg. Smits heeft ervaring als voormalig voorzitter van D66 Bommelerwaard en is gespecialiseerd in management. Burgerlid Drijvers is eigenaar van Studio Drijvers. Met deze politiek ervaren ploeg gaat D66 onder aanvoering van Thom Ummels zich inzetten voor het beste verkiezingsresultaat ooit in Zaltbommel.

Maak kennis met de kandidaten
Via een interne verkiezing stellen de leden van D66 Bommelerwaard zelf de volgorde van de kieslijst samen. Tijdens een Algemene Ledenvergadering later dit jaar buigt men zich over de definitieve lijst en de volgorde van de navolgende kandidaten. Op zaterdag 28 oktober houdt D66 Bommelerwaard van 11.00 tot 14.00 uur in diverse kernen van de regio het evenement “In gesprek met…”. Iedereen kan dan in gesprek met de topkandidaten van de kieslijst.
 
Uitgelicht
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
Met acht vestigingen, één van de belangrijkste accountants- en belastingadvieskantoren voor het mkb in Rivierengebied.
Lees verder ›
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden