over ons | adverteren | sitemap | contact

Kaarten ‘En Bloc zingt Kerst’ vinden gretig aftrek


Deel deze pagina

De kaarten voor de uitvoeringen van ‘En Bloc zingt Kerst’ zijn altijd bijzonder in trek. Alleen voor de zaterdagavond 20 december zijn nog een aantal kaarten verkrijgbaar. Close Harmony groep ‘En Bloc’ zingt zaterdagavond om 20.00 uur en op zondagmiddag 21 december om 14.30 uur in de Gasthuiskapel in Zaltbommel. De toegang bedraagt € 10,= inclusief een kopje koffie of thee.

Kerstviering
De close harmony groep En Bloc uit Rossum zingt klassieke en moderne kerstliederen in de Gasthuiskapel in Zaltbommel. De kerstuitvoeringen van En Bloc zijn bijzonder door hun eenvoud en oorstrelende samenzang.

Repetoire
Behalve de klassieke kerstliederen als ‘Stille Nacht’ en ‘Hoe leyt dit kindeke’, kiest En Bloc ook voor het zingen van modernere stukken als ‘Fragile’ van Sting, ‘Walking in the Air uit de film The Snowman, de gospel ‘Hallelujah’ van Leonard Cohen en ‘Speeltuin’ van Marco Borsato. Ook Drs. P. komt deze keer op uitzonderlijke wijze voorbij. En Bloc heeft ook nog een muzikale verrassing dit jaar.

Niet alledaagse muziekprodukties
‘En Bloc’ is bekend door haar bijzondere muzikale uitvoeringen die net iets meer geven dan een traditionele podium-uitvoering. Zo was er in 2005 de uitvoering Bloc-Noot met een live band, in 2010 zongen ze ‘Roomservice’ waarbij de bezoeker naast het muzikale onthaal ook werd getrakteerd op een vijf-gangen-diner. In 2013 vierde de close harmony groep voor uitverkochte zalen haar tienjarig bestaan met ‘En Bloc In Uitvoering’ . Bij deze uitvoering werd het publiek in een touringcar rondgereden in de omgeving van Rossum en op diverse plekken getrakteerd op muziek in een theatraal jasje. Een magical mysterie tour.

www.en-bloc-rossum.nl
 
Uitgelicht
Atelier De Gevleugelde Ezel
Atelier De Gevleugelde Ezel
Concertpianiste Mascha van Peijpe en haar man, de schilder Dick Haakman, organiseren al 20 jaar lang kamermuziekconcerten in een unieke ambiance.
Lees verder ›
De Potter Aggregaten
De Potter Aggregaten
Al jaren specialist in stroomaggregaten en andere technische apparatuur, tot ver over de landsgrenzen, maar ook in de Bommelerwaard.
Lees verder ›
Kasteel Ammersoyen
Kasteel Ammersoyen
Strategisch gelegen tussen Maas en Waal in het schitterende rivierenland van de Bommelerwaard, ligt één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van Nederland.
Lees verder ›
BBQ-restaurant Brandend Zand
BBQ-restaurant Brandend Zand
Een bijzondere eetgelegenheid voor lunch, borrel en diner.  In dit gezellige restaurant, met stoere veranda en uitzicht over de Zandmeren, voelt iedereen zich direct thuis!
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg, Bakker en hun team vormen samen een bijzonder administratie- en advieskantoor in het hartje van Zaltbommel.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden