over ons | adverteren | sitemap | contact

Kaarten ‘En Bloc zingt Kerst’ vinden gretig aftrek


Deel deze pagina

De kaarten voor de uitvoeringen van ‘En Bloc zingt Kerst’ zijn altijd bijzonder in trek. Alleen voor de zaterdagavond 20 december zijn nog een aantal kaarten verkrijgbaar. Close Harmony groep ‘En Bloc’ zingt zaterdagavond om 20.00 uur en op zondagmiddag 21 december om 14.30 uur in de Gasthuiskapel in Zaltbommel. De toegang bedraagt € 10,= inclusief een kopje koffie of thee.

Kerstviering
De close harmony groep En Bloc uit Rossum zingt klassieke en moderne kerstliederen in de Gasthuiskapel in Zaltbommel. De kerstuitvoeringen van En Bloc zijn bijzonder door hun eenvoud en oorstrelende samenzang.

Repetoire
Behalve de klassieke kerstliederen als ‘Stille Nacht’ en ‘Hoe leyt dit kindeke’, kiest En Bloc ook voor het zingen van modernere stukken als ‘Fragile’ van Sting, ‘Walking in the Air uit de film The Snowman, de gospel ‘Hallelujah’ van Leonard Cohen en ‘Speeltuin’ van Marco Borsato. Ook Drs. P. komt deze keer op uitzonderlijke wijze voorbij. En Bloc heeft ook nog een muzikale verrassing dit jaar.

Niet alledaagse muziekprodukties
‘En Bloc’ is bekend door haar bijzondere muzikale uitvoeringen die net iets meer geven dan een traditionele podium-uitvoering. Zo was er in 2005 de uitvoering Bloc-Noot met een live band, in 2010 zongen ze ‘Roomservice’ waarbij de bezoeker naast het muzikale onthaal ook werd getrakteerd op een vijf-gangen-diner. In 2013 vierde de close harmony groep voor uitverkochte zalen haar tienjarig bestaan met ‘En Bloc In Uitvoering’ . Bij deze uitvoering werd het publiek in een touringcar rondgereden in de omgeving van Rossum en op diverse plekken getrakteerd op muziek in een theatraal jasje. Een magical mysterie tour.

www.en-bloc-rossum.nl
Datum
8 december 2014

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Gasthuiskapel Zaltbommel
Gasthuiskapel Zaltbommel
Huis van Cultuur in het oude centrum van Zaltbommel. Voor concerten, huwelijken en andere bijeenkomsten zeer geschikt.
Lees verder ›
The Blend B.V. 
The Blend B.V. 
Gebrand op uniek karakter! De best geselecteerde koffie en thee, op de juiste manier bereid en aantrekkelijk gepresenteerd. 
Lees verder ›
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Jachthaven de Maas. Verhuur van sloepen en zeilboten. Een vaarbewijs is niet nodig. U vaart er zó mee weg! Tevens jachtmakelaar in motorboten, taxaties, in- en verkoop. 
Lees verder ›
Caravanservice van Lit
Caravanservice van Lit
Gespecialiseerd in verkoop en onderhoud van nieuwe en gebruikte caravans, aanhangwagens en paardentrailers. U kunt bij Gijs van Lit terecht voor de topmerken Twin, Henra, Titan, Hapert en Saris aanhangwagens.
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
bob2
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden