over ons | adverteren | sitemap | contact

Jury had een hele kluif aan de Talentenjacht


Deel deze pagina

Enige honderden mensen bezochten afgelopen zaterdagmiddag 12 maart de 34e talentenjacht van stichting jeugdwerk “De Molshoop” in het Gelre’s End. Maar liefst 57 kinderen verzorgden 26 schitterende optredens. De bezoekers werden getrakteerd op een keur aan artiesten uit binnen- en buitenland. Zonder uitzondering waren alle optredens tot in de puntjes verzorgd, met speciale kleding, attributen, danspasjes en mimiek.

4 t/m 6 jaar
De jury had er een hele kluif aan. Als eerste traden de kinderen van 4 t/m 6 jaar op. Op de derde plaats eindigden Elena van Osch en Fiene Gijben met het huis is van ons van Kinderen voor kinderen; Loes Verlouw en Lynn Broekmeulen werden tweede met het nummer laat het los, laat het gaan uit de film Frozen. De eerste prijs ging naar Karlijn Hermes en Ellis Jansen met het nummer Boem, Boem, Boem van Kinderen voor kinderen.

groep 7-9
In de groep 7 t/m 9 jaar eindigden op de derde plaats Annabella van Osch, Fay van Wingerden en Anne Pijnacker met het nummer Bang, bang van Arianne Grande, Nicky Minaj en Jessie J.; 2e werden Anne Zeldenrust en Isa Hoeflak die Major Lazer & DJ Snake op de planken brachten en het nummer Lean on opvoerden. De 1e plaats was voor Fiene Verharen die mijn boek van Kinderen voor kinderen op de planken bracht.

10-12 jaar
In de categorie 10 t/m 12 jaar ging de 3e prijs naar Nikki van Ooijen en Maura Bax die het nummer When the rain begins to fall van Jermaine Jackson en Pia Zadora ten uitvoer brachten; de 2e plaats werd opgeëist door Fleur de Haaan en Larissa van Veenendaal met I’m an albatraoz van Aron Chupa. De besten in deze groep waren Anne van Grinsven, Fleurine de Groot en Solana de Groot die op schitterende wijze, Focus van Arianne Grande ten uitvoer brachten.

Publiekjury
Ook de kinderen uit de zaal konden hun waardering kenbaar maken. De kinder-publieksjury koos als winnaar van de publieksprijs ook voor het optreden van Karlijn Hermes en Ellis Jansen.

Al met al kan de stichting jeugdwerk De Molshoop uit Hedel wederom spreken van een zeer geslaagde middag !
Datum
14 maart 2016

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Biologisch Fruitbedrijf De Sterregaard
Biologisch Fruitbedrijf De Sterregaard
Tussen Hedel en Ammerzoden staat een boomgaard met verschillende oud-Hollandse vruchten. Laat je elke week verrassen met een abonnement op een biologische groente- en fruitpakket!
Lees verder ›
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media richt zich sinds 2005 met een drietal websites op het regionaal nieuws uit het Land van Heusden en Altena, De Bommelerwaard en De Langstraat.
Lees verder ›
Kasteel Ammersoyen
Kasteel Ammersoyen
Strategisch gelegen tussen Maas en Waal in het schitterende rivierenland van de Bommelerwaard, ligt één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van Nederland.
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Waterfeesten Kerkdriel, Partyschip Domani en Columbus
Waterfeesten Kerkdriel, Partyschip Domani en Columbus
Voor een leuke rondvaart, dagarrangement of excursies, op een van de twee partyboten: de Domani of de Columbus
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Bolcombanner
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
bob
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden