over ons | adverteren | sitemap | contact

Jeu de Boules in Zuilichem


Deel deze pagina

ZUILICHEM - Sinds kort ligt er een Jeu de Boulesbaan bij het Dorpshuis Den Ham. De baan is gerealiseerd in samenwerking met het dorpshuis en Zuilichem Leeft en gefinancierd door de gemeente Zaltbommel.

Tegeljk met de realisatie van de baan kreeg het plein voor het dorpshuis een opfrisbeurt. Het is de bedoeling dat in het voorjaar van 2018 de baan officiel in gebruik genoemen wordt. Maar hij ligt er, en natuurlijk mag er nu ook al op gespeeld worden. We hopen dat er met veel plezier gebruik gemaakt gaat worden van de baan en dat iedereen er zorgvuldig mee omgaat. Hij is van ons allemaal!

De Jeu de Boulesbaan wordt beheerd door Zuilichem Leeft. Als je zelf Jeu de boulesballen meeneemt kun je hier altijd een balletje gooien. Jeu de boules is een spel dat nog leuker is als je het met meerdere mensen doet. Maar hoe vind je die mensen? En wat als je geen jeu de boulesballen hebt. Zuilichem Leeft heeft daarom een groepsApp gemaakt. Iedereen kan zich daarbij aanmelden via info@zuilichemleeft.nl. Je kunt op deze wijze dan mensen benaderen om met je te spelen, maar ook vragen of iemand van Zuilichem Leeft Jeu de boulesballen beschikbaar kan stellen of je een beetje wegwijs kan maken met de regels.
 
Uitgelicht
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
Krant lezen
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden