?> Jaarwisseling in Zaltbommel rustig verlopen - Bommelerwaardgids
over ons | adverteren | sitemap | contact

Jaarwisseling in Zaltbommel rustig verlopen


Deel deze pagina

ZALTBOMMEL- De gemeente Zaltbommel begon 2018 relatief rustig. De sfeer was goed. Dat blijkt uit een eerste inventarisatie van brandweer, politie en gemeente.

Burgemeester Rehwinkel:
“Ik bedank iedereen die bijgedragen heeft aan de mooie en gezellige jaarwisseling. Het was rustiger en met minder schade dan vorig jaar. De inwoners van de gemeente Zaltbommel hebben er samen weer een gezellige en mooie nacht van gemaakt. Daarnaast ben ik trots op de organisatoren van de festiviteiten, maar bovenal op de hulpverleningsdiensten.”

Minder vaak brandstichting
Brandweer, politie en gemeente kijken wederom terug op een redelijk rustige jaarwisseling. De hulpdiensten en gemeentelijke buitendienst hadden desondanks hun handen vol aan het preventief ruimen van bouwmateriaal, autobanden en pallets. Er kwamen 44 meldingen binnen bij de brandweer, waarvan 21 voor Brakel. Dat is minder dan vorig jaar. Ook in Poederoijen, Aalst en Zuilichem werd brand gesticht.

Weinig schade
Uit de eerste inventarisatie van de jaarwisseling blijkt dat er niet veel schade is. De gemeente inventariseert de komende tijd de schade van afgelopen nacht uitgebreid.

Extra vuurwerkmeldpunt opnieuw succes
Na het succes van vorig jaar heeft de gemeente dit jaar weer het extra vuurwerkmeldpunt geopend. Dit meldpunt was bereikbaar van 28 december 09:00 tot en met 31 december 18:00. In totaal 47 inwoners uit alle kernen van de gemeente Zaltbommel maakten gebruik van deze meldlijn. Door deze lijn kon er snel geschakeld worden met de Boa’s en politie. In veel gevallen zijn de melders teruggebeld met een terugkoppeling wat met hun melding is gedaan. Ook dit jaar hebben bewoners het meldpunt prettig ervaren.
 
Uitgelicht
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Varen met de Bommelervaart is een belevenis! Dit prachtige, ruime schip in de haven van Zaltbommel heeft een warme uitstraling en is van alle gemakken voorzien.
Lees verder ›
Speeltuin Nederhemert
Speeltuin Nederhemert
Wat in 1915 begon als kleine speelplek met een schommel en een wip bij een theehuis is nu uitgegroeid tot een nostalgische speeltuin die doet denken aan grootmoederstijd.
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›
Biologische varkenshouderij van den Bogert
Biologische varkenshouderij van den Bogert
(H)eerlijk biologisch varkensvlees, rechtstreeks van de boerderij. Bestel hier uw vleespakketten.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden