over ons | adverteren | sitemap | contact

Jaarwisseling in Maasdriel in goede sfeer verlopen


Deel deze pagina

KERKDRIEL - De gemeente Maasdriel kijkt terug op een veelal in goede sfeer verlopen jaarwisseling, met nauwelijks incidenten. Bij de politie zijn enkele meldingen binnengekomen over vuurwerkoverlast. De brandweer is tijdens de jaarwisseling in de gemeente Maasdriel twee keer uitgerukt voor kleine brandjes.

Burgemeester Van Kooten kijkt zeer tevreden terug op de jaarwisseling. ”Ik ben trots en dankbaar op een zo goed als incidentloos verlopen jaarwisseling in de gemeente Maasdriel.” De hulpdiensten hebben de handen vol gehad in de Bommelerwaard maar Maasdriel heeft de jaarwisseling rustig gevierd. Naast enkele horeca gerelateerde incidenten en twee kleine buitenbrandjes was de sfeer vooral feestelijk in Maasdriel.

Hoewel de gemeente nog aan het inventariseren is, lijkt de schade door vuurwerk rond de jaarwisseling van 2018/2019 mee te vallen. Hoe groot de schade daadwerkelijk is wordt in de komende weken bekend.
 
Uitgelicht
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Krant lezen
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden