over ons | adverteren | sitemap | contact

Inwoner uit Kerkwijk besmet met coronavirus


Deel deze pagina

Een man uit Kerkwijk is besmet geraakt met het coronavirus (COVID-19). Dat maakte het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) in Den Bosch vanavond bekend. De man is vrijdagavond opgenomen in het JBZ. De patiënt wordt in strikte isolatie verzorgd en maakt het naar omstandigheden goed.

“Sinds vandaag komt het virus ook voor ons dichtbij. Gelukkig maakt de man het naar omstandigheden goed. Ik hoop dat hij snel helemaal beter wordt. Ik kan me goed voorstellen dat met name inwoners uit Kerkwijk zich zorgen maken of vragen hebben. Dat is niet nodig. Wij zijn in nauw contact met RIVM, GGD en het JBZ. Ik heb er alle vertrouwen het JBZ en de GGD de juiste maatregelen nemen en genomen hebben.”, aldus locoburgemeester Adrie Bragt. “Inwoners die vragen hebben, kunnen contact opnemen met het RIVM of bellen naar de informatielijn van de GGD: 088 - 144 72 72”

GGD Gelderland-Zuid is gestart met contactonderzoek
GGD Gelderland-Zuid brengt in kaart met wie deze man contact heeft gehad (contactonderzoek). Contacten van de patiënt worden door de GGD benaderd en moeten twee keer per dag hun temperatuur opnemen. Mochten deze contacten klachten krijgen die passen bij het nieuwe coronavirus, dan worden zij ook in isolatie geplaatst en getest op het nieuwe coronavirus.

Alert op nieuwe besmettingen
Het RIVM en de GGD blijven alert op nieuwe besmettingen en passen hetzelfde protocol toe als nieuwe patiënten gevonden worden: isolatie, contactonderzoek en doorlopende monitoring van de contacten van een patiënt. Door deze maatregelen verkleinen we de kans dat de ziekte zich in Nederland, maar ook in de Bommelerwaard, kan verspreiden.
Uitgelicht
BBQ-restaurant Brandend Zand
BBQ-restaurant Brandend Zand
Een bijzondere eetgelegenheid voor lunch, borrel en diner.  In dit gezellige restaurant, met stoere veranda en uitzicht over de Zandmeren, voelt iedereen zich direct thuis!
Lees verder ›
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Jachthaven de Maas. Verhuur van sloepen en zeilboten. Een vaarbewijs is niet nodig. U vaart er zó mee weg! Tevens jachtmakelaar in motorboten, taxaties, in- en verkoop. 
Lees verder ›
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg, Bakker en hun team vormen samen een bijzonder administratie- en advieskantoor in het hartje van Zaltbommel.
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Gemengd biologisch boerenbedrijf met koeien, varkens en schapen, een boerderijwinkel met uitsluitend biologische producten en een Bed & Breakfast. Rondleidingen op afspraak.
Lees verder ›
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
bob
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden