over ons | adverteren | sitemap | contact

Internationale Vrouwendag 8 maart 2015


Een bijzondere vrouw in de schijnwerpers


Deel deze pagina

De verkiezing van de Vrouw van het jaar 2015 staat in het teken van ‘ondernemende, creatieve en inventieve vrouwen ’. U kunt vrouwen voordragen voor deze eretitel. Vrouwen die actief zijn op sociaal, cultureel of politiek gebied, dichtbij en/of wereldwijd. Vrouwen waarvan u vindt dat zij lef hebben en met hun inzet en passie een belangrijke bijdrage leveren aan een rechtvaardige en duurzame samenleving. Voorbeeldvrouwen die inspirerend en stimulerend zijn voor andere vrouwen, kortom een Topvrouw.

Wij vragen u bij de voordracht van uw kandidate(n) een korte motivering te geven waarom u deze vrouw(en) voordraagt. Zij moet wel in de Bommelerwaard wonen en/of werken. Uit alle voorgedragen vrouwen worden er vervolgens drie genomineerd. Eén van deze vrouwen wordt gekozen tot de Vrouw van het jaar 2015. De jury bestaat uit de Vrouwen van het jaar 2007 - 2014.

Kanditaten voordragen
U kunt kandidaten voordragen tot woensdag 25 februari 2015 Aanmelden kan per email naar: vrouwenvanhetjaar@gmail.com. Voor vragen en informatie kunt u ook terecht bij: Maite Otaegui: maite.otaegui@gmail.com, tel. 0418-513780 of 06-43505485 Joke Verkuijlen: kompasjokeverkuijlen@upcmail.nl, tel. 0418 – 512656 of 06-44614237.

Bekendmaking van de Topvrouw van het jaar 2015
Woensdag 11 maart van 20.00 – 2015: inloop belangstellenden Programma: 20.15 tot 22.00 in de Gasthuiskapel. De genomineerde vrouwen aan het woord, en Maite Otaegui, de vrouw van het jaar 2014, geeft haar titel door. Iedereen is van harte welkom bij deze bijzondere bijeenkomst! Zie ook UITagenda.
 
Uitgelicht
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden