over ons | adverteren | sitemap | contact

Internationale Vrouwendag 8 maart 2015


Een bijzondere vrouw in de schijnwerpers


Deel deze pagina

De verkiezing van de Vrouw van het jaar 2015 staat in het teken van ‘ondernemende, creatieve en inventieve vrouwen ’. U kunt vrouwen voordragen voor deze eretitel. Vrouwen die actief zijn op sociaal, cultureel of politiek gebied, dichtbij en/of wereldwijd. Vrouwen waarvan u vindt dat zij lef hebben en met hun inzet en passie een belangrijke bijdrage leveren aan een rechtvaardige en duurzame samenleving. Voorbeeldvrouwen die inspirerend en stimulerend zijn voor andere vrouwen, kortom een Topvrouw.

Wij vragen u bij de voordracht van uw kandidate(n) een korte motivering te geven waarom u deze vrouw(en) voordraagt. Zij moet wel in de Bommelerwaard wonen en/of werken. Uit alle voorgedragen vrouwen worden er vervolgens drie genomineerd. Eén van deze vrouwen wordt gekozen tot de Vrouw van het jaar 2015. De jury bestaat uit de Vrouwen van het jaar 2007 - 2014.

Kanditaten voordragen
U kunt kandidaten voordragen tot woensdag 25 februari 2015 Aanmelden kan per email naar: vrouwenvanhetjaar@gmail.com. Voor vragen en informatie kunt u ook terecht bij: Maite Otaegui: maite.otaegui@gmail.com, tel. 0418-513780 of 06-43505485 Joke Verkuijlen: kompasjokeverkuijlen@upcmail.nl, tel. 0418 – 512656 of 06-44614237.

Bekendmaking van de Topvrouw van het jaar 2015
Woensdag 11 maart van 20.00 – 2015: inloop belangstellenden Programma: 20.15 tot 22.00 in de Gasthuiskapel. De genomineerde vrouwen aan het woord, en Maite Otaegui, de vrouw van het jaar 2014, geeft haar titel door. Iedereen is van harte welkom bij deze bijzondere bijeenkomst! Zie ook UITagenda.
Datum
2 februari 2015

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Gemengd biologisch boerenbedrijf met koeien, varkens en schapen, een boerderijwinkel met uitsluitend biologische producten en een Bed & Breakfast. Rondleidingen op afspraak.
Lees verder ›
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Varen met de Bommelervaart is een belevenis! Dit prachtige, ruime schip in de haven van Zaltbommel heeft een warme uitstraling en is van alle gemakken voorzien.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›
Biologisch Fruitbedrijf De Sterregaard
Biologisch Fruitbedrijf De Sterregaard
Tussen Hedel en Ammerzoden staat een boomgaard met verschillende oud-Hollandse vruchten. Laat je elke week verrassen met een abonnement op een biologische groente- en fruitpakket!
Lees verder ›
De Potter Aggregaten
De Potter Aggregaten
Al jaren specialist in stroomaggregaten en andere technische apparatuur, tot ver over de landsgrenzen, maar ook in de Bommelerwaard.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden