over ons | adverteren | sitemap | contact

Inpassingsplan Tuinbouw Bommelerwaard ter inzage


Deel deze pagina

Op 25 februari hebben Provinciale Staten van Gelderland het Inpassingsplan Tuinbouw Bommelerwaard gewijzigd vastgesteld. Vanaf 7 april tot en met 19 mei liggen het inpassingsplan, de daarbij horende commentaarnota zienswijzen en het vaststellingsbesluit ter inzage. In deze periode kunnen belanghebbenden beroep instellen bij de Raad van State. Daarbij is de Crisis- en herstelwet van toepassing.

Het inpassingsplan Tuinbouw Bommelerwaard is de juridisch-planologische vertaling van de 'Samenwerkingsovereenkomst herstructurering glastuinbouw en paddenstoelenteelt Bommelerwaard' (SOK) van 9 december 2009. In deze SOK staan afspraken om de tuinbouwsector toekomstperspectief te bieden, in samenhang met het verbeteren van de ruimtelijke kwaliteit en de leefbaarheid in de Bommelerwaard.

Het inpassingsplan vertaalt de afspraken over de herstructurering van de glastuinbouw en paddenstoelenteelt in de Bommelerwaard in een planologische regeling voor een aantal specifieke gebieden. Het plangebied omvat intensiveringsgebieden, reserveconcentratiegebieden en extensiveringsgebieden.

Zie voor meer informatie>
Uitgelicht
Kasteel Ammersoyen
Kasteel Ammersoyen
Strategisch gelegen tussen Maas en Waal in het schitterende rivierenland van de Bommelerwaard, ligt één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van Nederland.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Balletschool Paulette Willemse
Balletschool Paulette Willemse
Balletschool sinds 1974 met nu ruim 350 leerlingen, drie studio’s, een deskundig docententeam en diverse dansvormen voor jong en oud, beginners en gevorderden. Erkend Sterballetschool NBOB.
Lees verder ›
Atelier De Gevleugelde Ezel
Atelier De Gevleugelde Ezel
Concertpianiste Mascha van Peijpe en haar man, de schilder Dick Haakman, organiseren al 20 jaar lang kamermuziekconcerten in een unieke ambiance.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › adverteren
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
bob2
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden