?> Informatieavond verkeersomgeving en nieuwbouw 'De Meidoorn' - Bommelerwaardgids
over ons | adverteren | sitemap | contact

Informatieavond verkeersomgeving en nieuwbouw 'De Meidoorn'


Deel deze pagina

Op dinsdagavond 1 juli organiseren de gemeente Maasdriel en STROOMM (Stichting Regionaal Openbaar Onderwijs Maas en Meierij) gezamenlijk een informatieavond over de nieuwbouwplannen en verkeersomgeving van basisschool 'De Meidoorn' in Kerkdriel. De avond begint om 19.30 uur en wordt gehouden in de raadzaal van het gemeentehuis, Kerkstraat 45 in Kerkdriel.

Tijdens deze avond kunnen omwonenden, ouders en andere belangstellenden kennisnemen van de nieuwbouwplannen van 'De Meidoorn' en wordt er informatie gegeven over de inrichting en planning van de verkeersomgeving van de school. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 20.30 uur. Inloop vanaf 19.15 uur.

Openbare basisschool 'De Meidoorn' valt onder het bevoegd gezag van het schoolbestuur STROOMM. Het huidige schoolgebouw is te klein, sterk verouderd en onvoldoende toegerust op het geven van modern onderwijs. De gemeenteraad heeft daarom in juni 2013 besloten dat deze basisschool vervangende nieuwbouw krijgt op de hoek Kerkstraat/Marie de Gierstraat in Kerkdriel.

Gezien het belang van een veilige schoolomgeving voor kinderen en een goede verkeersafwikkeling, gaat deze nieuwbouw gepaard met een grote aanpassing van de verkeersomgeving en de openbare ruimte rondom de nieuwe Meidoorn en de bestaande Mgr. Zwijsenschool. Het bouwheerschap van het schoolgebouw van 'De Meidoorn' ligt bij het schoolbestuur van STROOMM. De gemeente neemt het initiatief in het ontwikkelen van de verkeersomgeving.
 
Uitgelicht
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Varen met de Bommelervaart is een belevenis! Dit prachtige, ruime schip in de haven van Zaltbommel heeft een warme uitstraling en is van alle gemakken voorzien.
Lees verder ›
Speeltuin Nederhemert
Speeltuin Nederhemert
Wat in 1915 begon als kleine speelplek met een schommel en een wip bij een theehuis is nu uitgegroeid tot een nostalgische speeltuin die doet denken aan grootmoederstijd.
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›
Biologische varkenshouderij van den Bogert
Biologische varkenshouderij van den Bogert
(H)eerlijk biologisch varkensvlees, rechtstreeks van de boerderij. Bestel hier uw vleespakketten.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › adverteren
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
Krant lezen
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden