over ons | adverteren | sitemap | contact

Hollywood is eventjes in Zaltbommel


Deel deze pagina

Voor eventjes verandert er een Zaltbommelse loods aan de Haven in een ware Hollywood set; want eind april wordt daar de film Purgatorium opgenomen. Dit betreft een internationale productie; zowel voor de cast als de crew zijn er indrukwekkende namen vanuit de hele wereld aangetrokken.

Zo is de Amerikaanse, maar nu in Raalte woonachtige stuntkamp houder Chuck Borden aangetrokken als regisseur; een voormalig stuntman die bij ruim 400 producties betrokken is geweest en heeft gewerkt met namen als Arnold Schwarzenegger, Will Smith en Val Kilmer. Aan kennis en ervaring ontbreekt het Purgatorium dus niet.

De Haagse producer en schrijver Ross Walker is verheugd dat het er nu eindelijk van gaat komen: “het proces begon zo’n drie jaar geleden, met onder andere het schrijven van het script. Het balletje ging al snel rollen en andere extreem getalenterde en gemotiveerde mensen vulden het team aan.

Ook de IFAN (Independent Film Artist Network) waardeert het potentieel van onze film en sprong aan boord. Nu kijk ik uit naar de daadwerkelijke productie, want dáár komt het organisatorische en het creatieve van film-maken samen.”

Voor de hoofdrol is niemand minder dan winnaar van de Monaco Film Festival ‘Breakthrough Performance in a leading role’ award en in Los Angeles woonachtige acteur Rene Heger aangetrokken. Deze gaat de timide Bart vertolken; een man die zich in een verlaten loods bevindt, temidden van vijf containers. Hieruit treft hij opeenvolgend mensen uit z’n verleden die hem ooit hebben gekwetst. Terwijl spanningen zich opbouwen, zoekt Bart naar een manier om met zijn demonen af te rekenen. Maar is hij wel zo on- schuldig als hij lijkt?

De productie, naar Hollywoodse maatstaven, gaat eind april in Zaltbommel plaatsvinden. Wilt u het blijven volgen? Hou dan de pagina facebook.com/PurgatoriumFilm in de gaten voor updates.
 
Uitgelicht
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Krant lezen
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden