over ons | adverteren | sitemap | contact

Help mee met bestrijding Japanse duizendknoop


Deel deze pagina

Helpt u mee om de Japanse duizendknoop te bestrijden? Deze plant is in staat zich door scheurtjes in bouwwerken heen te wringen en kan constructies van gebouwen en wegen uit elkaar wrikken. De plant veroorzaakt schade aan tuinen, terrassen, asfalt en kan zelfs de fundering van uw huis aantasten. Om een mogelijke plaag en schade te voorkomen is bestrijding essentieel. Daar komt bij dat de plant zich snel verspreidt én zeer lastig uit te roeien is. Komt de plant in de openbare ruimte voor, dan horen wij dat graag van u. Komt de plant voor in uw eigen tuin? Voorkom dan dat hij schade aan uw eigendommen aanricht. Verwijder de plant zorgvuldig.

Meld aanwezigheid Japanse duizendknoop

Ziet u de Japanse duizendknoop in uw omgeving? Meld dit dan aan ons via het meldformulier op onze website, via info@zaltbommel.nl of bel ons op 14 0418. Voor de bestrijding van de Japanse duizendknoop inventariseren we alle plekken waar de plant groeit. Per plek bekijken we welke maatregelen nodig zijn.

Hebt u een Japanse duizendknoop in uw eigen tuin?
Maai de plant dan tot op de grond af. Herhaal dit vervolgens om de 2 tot 4 weken. Zo raakt de plant uitgeput en komt deze na verloop van tijd niet meer terug. Verwijder wel het maaiafval. Dan kan de plant zich niet opnieuw verspreiden. Het maaiafval kunt u als restafval aanbieden in de grijze container. Bied het niet aan als groenafval! Van groenafval wordt namelijk compost gemaakt en het is niet wenselijk dat de Japanse duizendknoop hierin verwerkt wordt.
 
Uitgelicht
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Krant lezen
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden