over ons | adverteren | sitemap | contact

Heleen van der Meijden winnaar Triatlon Zaltbommel


Deel deze pagina

ZALTBOMMEL – Heleen van der Meijden uit Herwijnen heeft zaterdagmiddag de Paul Meijering 19de recreatieve 1/8 triatlon in Zaltbommel op haar naam geschreven. Vorig jaar moest Heleen van der Meijden nog twee mannen voor zich dulden, maar in deze 19e editie was ze alle mannen te baas.

Vorig jaar kwam ze terug van een blessure en was de triatlon in Zaltbommel min of meer een test voor het Nederlands kampioenschap op de hele marathon, en nu stond ze heel onbevangen aan de start. Daar zag het na het zwemmen niet naar uit, ze zag een stuk of vijftien deelnemers waaronder twee vrouwen voor zich uit het water komen. De inhaalrace begon al bij het fietsen richting Zuilichem, en toen het lopen begon, haar sterkste onderdeel raapte ze alle deelnemers voor zich in rap tempo op. In de laatste van de vijf te lopen kilometer verschalkte ze ook nog Benny Mulder uit Tricht, en kon ongehinderd richting de finish die op de Waalkade in Zaltbommel lag.“Ik ben hier ontzettend blij mee” sprak ze na afloop.

De eerste man Benny Mulder vond het niet erg om van een dame te verliezen. “Ik ken haar reputatie, en het is niet erg als je juist van haar verliest. Maar volgend jaar kom ik terug en dan ga ik haar verslaan”. Volgend jaar is ook het tweede lustrum van Paul Meijering recreatieve 1/8 triatlon die wellicht weer in het laatste weekend van augustus gehouden zal worden.

Altena Digitaal/Rivierenland TV maakte een uitgebreide reportage:
Foto’s Joop Lankhaar, Video Hans Verbeek

 
Uitgelicht
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden