over ons | adverteren | sitemap | contact

Gunning Europese aanbesteding leerlingenvervoer


Deel deze pagina

Vervoerservice Van Driel
Vanaf schooljaar 2016/2017 verzorgen vervoersbedrijven Juijn, Van Driel, Connexxion en Dortmans Taxi het leerlingenvervoer in de Bommelerwaard. Dit is de uitkomst van de gezamenlijke Europese aanbesteding van de gemeenten Maasdriel en Zaltbommel.

Om te komen tot nieuwe vervoersovereenkomsten heeft gemeente Maasdriel gezamenlijk met gemeente Zaltbommel het leerlingenvervoer Europees aanbesteed. In totaal hebben zes vervoersbedrijven een offerte ingediend. Na de selectie zijn de offertes beoordeeld aan de hand van de vastgestelde beoordelingscriteria prijs en kwaliteit. De kwaliteit van het uit te voeren vervoer wordt gewaarborgd door de minimale eisen die zijn opgesteld in het programma van eisen. Hieruit volgt dat met vier vervoersbedrijven een overeenkomst wordt aangegaan om het leerlingenvervoer voor de komende jaren uit te voeren.

Gunning
Het vervoersgebied in de Bommelerwaard is opgedeeld in tien percelen (naar geografische ligging van de scholen), om ook kleinere vervoersbedrijven de mogelijkheid te geven in te schrijven. Aanbieders konden inschrijven op één of meerdere percelen.

Onderstaand een overzicht per perceel met daarachter het vervoersbedrijf dat het leerlingenvervoer gegund heeft gekregen:
  • Zaltbommel -Vervoersbedrijf Juijn
  • Den Bosch, Rosmalen, Grave - Vervoersbedrijf Juijn
  • Boxtel, Sint Michielsgestel, Vught, Schijndel - Vervoersbedrijf Juijn
  • Druten, Nijmegen, Groesbeek, Oss - Vervoerservice Van Driel
  • Heusden - Connexxion
  • Tiel, Erichem - Vervoersbedrijf Juijn
  • Eindhoven - Dortmans Taxi
  • Arnhem, Ede, Ochten, Kesteren - Vervoerservice Van Driel
  • Zeist, Doorn - Vervoerservice Van Driel
  • Almkerk, Gorinchem, Werkendam, Sliedrecht - Vervoersbedrijf Juijn

Vervoersbedrijf Juijn en Vervoerservice Van Drielhebben de afgelopen vijf jaar het leerlingenvervoer naar tevredenheid verzorgd en blijven dit voor een groot aantal percelen doen. De twee kleinste percelen gaan naar Connexxion en Dortmans Taxi.

Contracten
Er zijn contracten gesloten voor twee jaar, met de mogelijkheid om driemaal met één jaar te verlengen. De maximale looptijd bedraagt vijf jaar.

Cliëntenraad leerlingenvervoer Gemeente Maasdriel
De Cliëntenraad Leerlingenvervoer gemeenten Zaltbommel en Maasdriel (CLMZ) behartigt de belangen van de leerlingen en hun ouders/verzorgers en adviseert het college gevraagd en ongevraagd over onderwerpen die relevant zijn op het gebied van leerlingenvervoer zoals is vastgelegd in het reglement van de CLMZ. De cliëntenraad werd ook betrokken bij het opstellen van het programma van eisen.

Kwaliteit
Ook met de nieuwe vervoerscontracten blijft de CLMZ de belangen behartigen van leerlingen en hun ouders/verzorgers en de gemeenten adviseren. In schooljaar 2016/2017 start een klanttevredenheidsonderzoek onder de ouders/verzorgers. Daarnaast controleert een onafhankelijke deskundige partij de uitvoering van het leerlingenvervoer. Driemaal per jaar ontvangen de gemeenten een rapport met de uitkomsten.
 
Uitgelicht
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › smienk trapliften
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden