over ons | adverteren | sitemap | contact

Gruppo007 hervat hardlooptrainingen


Deel deze pagina

ZALTBOMMEL – De hardlopers van de Zaltbommelse hardloopgroep Gruppo007 hebben maandagavond hun eerste echte training gehad sinds 12 maart.

“Het was uiteraard een klein beetje wennen, maar het ging eigenlijk heel snel”, zeggen de twee oprichters en trainers Michel Schoon en John van Rooij van Gruppo007.

Buitensporten
Sinds 11 mei mogen groepen weer buitensporten. Er zijn geen beperkingen in de groepsgrootte, maar de deelnemers moeten wel 1,5 meter afstand behouden.

Richtlijnen
Toen de versoepelingen op 6 mei bekend werden gemaakt, zijn de twee trainers van de hardloopgroep nog diezelfde avond aan de slag gegaan om hun vooraf bedachte plannen verder uit werken. “Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM en de Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie. Ook hebben de diverse malen contact gehad met de gemeente Zaltbommel, die de buitensport coördineert. Zij hebben Gruppo007 toestemming gegeven om te starten”, aldus Michel en John.

Sociale aspect
De eerste training op maandag was behoorlijk druk. “Iedereen was blij weer in groepsverband te mogen lopen, maar zeker ook het sociale aspect was erg gemist de afgelopen periode. In de tussentijd hebben we wel vijftien online coachingen verstuurd, maar dat is toch anders.”
 
Uitgelicht
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›
Speeltuin Nederhemert
Speeltuin Nederhemert
Wat in 1915 begon als kleine speelplek met een schommel en een wip bij een theehuis is nu uitgegroeid tot een nostalgische speeltuin die doet denken aan grootmoederstijd.
Lees verder ›
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media richt zich sinds 2005 met een drietal websites op het regionaal nieuws uit het Land van Heusden en Altena, De Bommelerwaard en De Langstraat.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden