over ons | adverteren | sitemap | contact

Grote zomeruitverkoop kringloopwinkel


Deel deze pagina

Net als elke zomer is er in de kringloopwinkel weer een hele grote uitverkoop vlak voor de vakantiesluiting. Vanaf zaterdag 13 juli is alles in de winkel in de uitverkoop; 50% korting!

De Spullewaard sluit 20 juli om 16.30 haar deuren en gaat dinsdag 20 augustus om 10 uur weer open. In de vakantie periode wordt er door de vrijwilligers heel hard gewerkt om weer een mooie nieuwe winkel in te richten Hiervoor zijn zij afhankelijk van wat u als klant aanbrengt/inlevert bij de winkel.

Ook de Spullewaard merkt dat de landelijke trend dat steeds meer mensen ALLES naar de kringloop brengen, ook spullen waar zij helemaal niets mee kunnen; vies, incompleet, kapot. Op de website is duidelijk te lezen wat de kringloopwinkel wel of niet kan gebruiken.

Leidraad hierbij is, zou u het artikel zelf kopen? Zo niet dan kan het naar de AVRI. De vrijwilligers hebben hun handen vol aan het aanbod en doordat er zoveel onverkoopbaar spul wordt aangeboden gaat er veel tijd in het afvoeren zitten. Heel erg zonde omdat nog geen kilometer verder op de AVRI is! Als u twijfelt over uw aanbod kunt altijd even bellen om mailen met de medewerkers van de Spullewaard
 
Uitgelicht
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden