over ons | adverteren | sitemap | contact

Grootschalig onderhoud wegen gemeente Zaltbommel


Deel deze pagina

Zaltbommel - Van 29 juni tot en met 14 juli brengen we op verschillende plekken in de gemeente een slijtlaag op het asfalt aan. Deze slijtlaag beschermt het verouderde asfalt.

Werkzaamheden
Een slijtlaag is een laag kleine steentjes die wordt vastgekleefd aan het asfalt. Daarna wordt het afgestrooid met hele fijne steentjes om geluidsoverlast of een ruw wegdek te voorkomen. De werkzaamheden vinden plaats op werkdagen tussen 06.30 en 18.00 uur en zijn binnen enkele uren klaar. Bij slecht weer stellen we de werkzaamheden uit.

Locaties
We gaan op de volgende plekken aan de slag:
  • Aalst: Carpreton en Jan Stuversdreef
  • Brakel: Munniklandse Waalkade
  • Bruchem: Broekseweg, Kolkweg, Parallelweg, Peperstraat(voetpad) en Molenstraat
  • Delwijnen: Delwijnsestraat 1-7 en Kruisstraat
  • Zaltbommel: Hogeweg
  • Gameren: Burgerstraat en Hendrikstraat. Weg afgesloten bij werkzaamheden

Woont u aan een weg waar we een slijtlaag aanbrengen? Dan ontvangt u informatie van de aannemer wanneer de werkzaamheden bij u in de straat plaatsvinden. Om het werk veilig te kunnen doen is het nodig om de weg voor al het verkeer af te sluiten. Woningen zijn dan tijdelijk niet met auto’s bereikbaar. Parkeer alleen op aangewezen plaatsen. Verkeersregelaars geven aanwijzingen.

Wacht tot de afzettingen weg zijn
Om vervuiling van uw voertuig, schoenen en kleding te voorkomen, raden wij aan om niet over de kleeflaag of de strooilaag te lopen of te rijden voordat de afzettingen weg zijn. Na het vegen blijven vaak nog wat losse steentjes over. Hierdoor bestaat een kans op slipgevaar en opspattend gesteente. Pas uw snelheid hierop aan.

Meer informatie?
Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 14 0418. Wilt u weten hoe het aanbrengen van slijtlagen werkt? Kijk dan op http://tinyurl.com/slijtlagen.

 
Uitgelicht
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden