over ons | adverteren | sitemap | contact

Groots onthaal RopaRun Team Bommelerwaardrunners


Deel deze pagina

REGIO – Het RopaRun Team van de Bommelerwaardrunners kregen vanmorgen rond half 10 in Tricht een geweldig onthaal toen ze de sportvelden van VV Tricht passeerden.

Een kleine honderd fans, familieleden en supporters hadden zich daar verzameld om nog een keer aan te moedigen richting de finish in Rotterdam. Het team van de Bommelerwaardrunners lag toen al een uur voor op hun tijdschema, dus het ging bijzonder goed.

Een mooie prestatie, temeer omdat een van hun beste lopers, Michel Schoon, al vrij vroeg was uitgevallen vanwege een hamstringblessure. De overige zeven lopers moesten dus hun plannen wijzigen, maar dat lukte gezien de mooie tijd uitstekend.

Opvallend was ook het debuut van de pas 19-jarige Iris van Dalen, de enige vrouw in het team. Ze had bij de doorkomst in Tricht vanaf zaterdagavond laat al 65 kilometer gelopen en daar zou richting Rotterdam nog het een en ander aan kilometers bijkomen.

De Bommelerwaardrunners bereikten om 14:43 uur de finish in Rotterdam, ze deden dat met een gemiddelde over de 565 kilometer van 13,68 kilometer per uur. Ze haalde met hun actie ook nog eens ruim 20.000 euro op voor de RopaRun.


 
Uitgelicht
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › smienk trapliften
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
Krant lezen
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden