?> Groeiende interesse nieuwbouw Varikse3hoek Heerewaarden - De Kernen is gestart met de bouw van fase 2 - Bommelerwaardgids
over ons | adverteren | sitemap | contact

Groeiende interesse nieuwbouw Varikse3hoek Heerewaarden


De Kernen is gestart met de bouw van fase 2


Deel deze pagina

Varikse3hoek Start Fase
Fotobijschrift: Start bouw fase 2 Varikse3hoek Heerewaarden

In Heerewaarden is de bouw gestart van fase 2 van herstructureringsproject Varikse3hoek. Vijf eengezinswoningen en vier multifunctionele woningen worden nu gebouwd door aannemer De Vree en Sliepen uit Tiel. In totaal realiseert De Kernen 38 huurwoningen, die straks de nieuwe entree van Heerewaarden vormen.

De bewoners van de Varikse3hoek voor de herstructurering, hebben in 2015 als eersten hun woning gekozen. In het totale project komen enkele woningen in de vrije verhuur. Deze worden geadverteerd via Woongaard.

Groeiende belangstelling
“Er komen veel positieve reacties nu de eerste fase opgeleverd is”, vertelt Jan van Zanten projectleider van De Kernen. “In fase 2 hebben we een eengezinswoning geadverteerd waarop maar liefst 33 reacties zijn binnen gekomen. Van zowel mensen uit Heerewaarden als daarbuiten.”

Meerwaarde dorp
De entree van het dorp krijgt met de nieuwe huurwoningen een prachtige uitstraling. Ook de woningen aan de overkant van de Variksestraat en de Korte Valksestraat zijn door De Kernen opgeknapt, geïsoleerd en hebben een nieuwe jasje gekregen. De nieuwe woonwijk is een meerwaarde voor Heerewaarden.

Interesse?
De huurwoningen die in de vrije verhuur komen, worden geadverteerd op www.woongaard.com. Heeft u interesse? Schrijf u dan daar in. Volgens planning wordt fase 2 voor het einde van dit jaar opgeleverd.
 
Uitgelicht
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
Met acht vestigingen, één van de belangrijkste accountants- en belastingadvieskantoren voor het mkb in Rivierengebied.
Lees verder ›
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden