over ons | adverteren | sitemap | contact

Gratis muziekles tijdens de Open Dag Main Music School


Zaterdag 28 juni 2014, MFC de Kreek - Kerkdriel


Deel deze pagina

foto: Main Music School
Tijdens de open dag van de Main Music School zijn er diverse optredens en gratis workshops voor iedereen die kennis wil maken met muziek en dans.

10:00-10:45 uur:
Muziek op Schoot (2-4 jaar)

De eerste kennismaking met muziek en dans voor de allerkleinsten. Dit is een gecombineerde les waarin dans en muziek aan bod komen door middel van liedjes en bewegingen. Fantasie en ruimte staan centraal en de ouders doen actief mee. Deze zaterdag is er zelf een gastdocent aanwezig op drums en percussie! Kom lekker mee doen! Inschrijven hoeft niet.

11:00 - 11:45 uur:
Muzikale Basisvorming voor kleuters (basisschool groep 1 & 2)

Wekelijks wordt zelf muziek gemaakt, naar muziek geluisterd, gezongen en bewogen. Kindjes maken kennis met muziek van over de hele wereld… ja ook klassieke muziek! Zaterdag is er een speciale les waarin een nieuw instrument centraal staat die door de gastdocent wordt gedemonstreerd. Uiteraard mogen de kinderen zelf ook proberen!

12:00 - 12:45 uur:
Muzikale Basisvorming voor kids (basisschool groep 3 & 4 )

Weet je nog niet welk muziekinstrument je later wilt bespelen, maar wel dat je muziek maken heel leuk vindt om te doen? Wekelijks maken we samen muziek, leer je noten lezen, en maak je kennis met allerlei verschillende soorten muziek(instrumenten), van Bach tot Bieber! Deze zaterdag is er een gastdocent die een instrument laat horen, zien, voelen en proberen!

13:00 - 13:30 uur:
Blokfluit Karate (vanaf 6 jaar)

Het leren bespelen van de blokfluit is net als karate: door nieuwe grepen te leren, word je telkens beter!

Het Blokfluit Karate-systeem is een uiterst motiverende methode om blokfluit te leren spelen, met als doel het speelplezier dermate te vergroten dat kinderen daadwerkelijk met plezier uit zichzelf oefenen! Bij het leren spelen van blokfluit komen ritme, maat en notenwaarden aan de orde en leren de kinderen liedjes waarbij ze telkens nieuwe grepen leren. Hiervoor krijgen ze telkens een nieuwe karateband in de vorm van een band aan hun blokfluit. Er wordt gestart met de witte band, gevolgd door de gele, oranje, groene, paarse, blauwe, rode, bruine, en uiteindelijk, jawel…de zwarte band!

12:00 - 12:45 uur:
Workshop Songwriting

Bohemian Rhapsody' van Queen, 'De Waarheid’ van Marco Borsato; iedereen kent wel een song die hij geweldig vindt en nooit zat wordt. De tekst blijft raken en de melodie fluit je drie dagen later nog. Heb je altijd al willen weten hoe je een lied moet schrijven? Komt dan langs tijdens de workshop van Merit!

13:00 - 13:45 uur
Workshop/Demonstratie Zang (vanaf 8 jaar)

Zingen? Iedereen kan het! Je kan bij zangdocente Shanna terecht voor zangtechniek, maar ook voor interpretatie en performance. Ook voor coaching ter voorbereiding op een auditie of studio-opname. Er wordt gewerkt aan diverse genres binnen de popmuziek: radiohits, musicalstukken, jazz & blues, soul, funk, rock, evergreens, gospels & worshipsongs. Kom langs tijdens de workshop en zing lekker mee!

13:30 - 14:30 uur:
Workshop/Demonstratie Gitaar (alle leeftijden)

Als gitarist ben je een basiselement in de popmuziek. Of je nu jezelf begeleidt, in een band speelt, thuis, of op het podium. Bij Main Music School leer je alles over strakke slagjes, heftige licks, pakkende riffs, solo’s en het samenspelen met andere muzikanten. Wil je zelf eens proberen om op een gitaar te spelen? Kom kijken en doe mee met maar liefst 3 gitaristen van Main Music School: Ronald, Mile en James.

14:30 - 15:00 uur:
Optreden docenten Main Music School


15:00 - 15:45 uur:
OPTREDEN LEERLINGEN Main Music School

We sluiten de open dag af met optredens van diverse leerlingen van Main Music School. Kom kijken en deze leerlingen aanmoedigen tijdens deze uitvoering.

Datum
26 juni 2014

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Online Identity & Solutions B.V.
Online Identity & Solutions B.V.
Specialist in het bouwen van  websites en webapplicaties.  De bouwers van de Bommelerwaardgids, dus wat moeten we nog meer zeggen?
Lees verder ›
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg, Bakker en hun team vormen samen een bijzonder administratie- en advieskantoor in het hartje van Zaltbommel.
Lees verder ›
Stadskasteel Zaltbommel
Stadskasteel Zaltbommel
Hier wordt de geschiedenis van de streek verteld in verhalen. Verhalen over 80- Jarige oorlog, de Gouden Eeuw en uit onze tijd.
Lees verder ›
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Gemengd biologisch boerenbedrijf met koeien, varkens en schapen, een boerderijwinkel met uitsluitend biologische producten en een Bed & Breakfast. Rondleidingen op afspraak.
Lees verder ›
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Jachthaven de Maas. Verhuur van sloepen en zeilboten. Een vaarbewijs is niet nodig. U vaart er zó mee weg! Tevens jachtmakelaar in motorboten, taxaties, in- en verkoop. 
Lees verder ›
Restaurant en B&B Het Oude Veerhuis Heerewaarden
Restaurant en B&B Het Oude Veerhuis Heerewaarden
Sinds 1875, authentiek en sfeervol zalmrestaurant en B&B. Serveert wilde, Schotse en Ierse zalm en biologisch vlees uit de streek. Beschikt over twee B&B kamers en heeft een voetveer voor de deur.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
bob2
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden