over ons | adverteren | sitemap | contact

Gratis muziekles tijdens de Open Dag Main Music School


Zaterdag 28 juni 2014, MFC de Kreek - Kerkdriel


Deel deze pagina

foto: Main Music School
Tijdens de open dag van de Main Music School zijn er diverse optredens en gratis workshops voor iedereen die kennis wil maken met muziek en dans.

10:00-10:45 uur:
Muziek op Schoot (2-4 jaar)

De eerste kennismaking met muziek en dans voor de allerkleinsten. Dit is een gecombineerde les waarin dans en muziek aan bod komen door middel van liedjes en bewegingen. Fantasie en ruimte staan centraal en de ouders doen actief mee. Deze zaterdag is er zelf een gastdocent aanwezig op drums en percussie! Kom lekker mee doen! Inschrijven hoeft niet.

11:00 - 11:45 uur:
Muzikale Basisvorming voor kleuters (basisschool groep 1 & 2)

Wekelijks wordt zelf muziek gemaakt, naar muziek geluisterd, gezongen en bewogen. Kindjes maken kennis met muziek van over de hele wereld… ja ook klassieke muziek! Zaterdag is er een speciale les waarin een nieuw instrument centraal staat die door de gastdocent wordt gedemonstreerd. Uiteraard mogen de kinderen zelf ook proberen!

12:00 - 12:45 uur:
Muzikale Basisvorming voor kids (basisschool groep 3 & 4 )

Weet je nog niet welk muziekinstrument je later wilt bespelen, maar wel dat je muziek maken heel leuk vindt om te doen? Wekelijks maken we samen muziek, leer je noten lezen, en maak je kennis met allerlei verschillende soorten muziek(instrumenten), van Bach tot Bieber! Deze zaterdag is er een gastdocent die een instrument laat horen, zien, voelen en proberen!

13:00 - 13:30 uur:
Blokfluit Karate (vanaf 6 jaar)

Het leren bespelen van de blokfluit is net als karate: door nieuwe grepen te leren, word je telkens beter!

Het Blokfluit Karate-systeem is een uiterst motiverende methode om blokfluit te leren spelen, met als doel het speelplezier dermate te vergroten dat kinderen daadwerkelijk met plezier uit zichzelf oefenen! Bij het leren spelen van blokfluit komen ritme, maat en notenwaarden aan de orde en leren de kinderen liedjes waarbij ze telkens nieuwe grepen leren. Hiervoor krijgen ze telkens een nieuwe karateband in de vorm van een band aan hun blokfluit. Er wordt gestart met de witte band, gevolgd door de gele, oranje, groene, paarse, blauwe, rode, bruine, en uiteindelijk, jawel…de zwarte band!

12:00 - 12:45 uur:
Workshop Songwriting

Bohemian Rhapsody' van Queen, 'De Waarheid’ van Marco Borsato; iedereen kent wel een song die hij geweldig vindt en nooit zat wordt. De tekst blijft raken en de melodie fluit je drie dagen later nog. Heb je altijd al willen weten hoe je een lied moet schrijven? Komt dan langs tijdens de workshop van Merit!

13:00 - 13:45 uur
Workshop/Demonstratie Zang (vanaf 8 jaar)

Zingen? Iedereen kan het! Je kan bij zangdocente Shanna terecht voor zangtechniek, maar ook voor interpretatie en performance. Ook voor coaching ter voorbereiding op een auditie of studio-opname. Er wordt gewerkt aan diverse genres binnen de popmuziek: radiohits, musicalstukken, jazz & blues, soul, funk, rock, evergreens, gospels & worshipsongs. Kom langs tijdens de workshop en zing lekker mee!

13:30 - 14:30 uur:
Workshop/Demonstratie Gitaar (alle leeftijden)

Als gitarist ben je een basiselement in de popmuziek. Of je nu jezelf begeleidt, in een band speelt, thuis, of op het podium. Bij Main Music School leer je alles over strakke slagjes, heftige licks, pakkende riffs, solo’s en het samenspelen met andere muzikanten. Wil je zelf eens proberen om op een gitaar te spelen? Kom kijken en doe mee met maar liefst 3 gitaristen van Main Music School: Ronald, Mile en James.

14:30 - 15:00 uur:
Optreden docenten Main Music School


15:00 - 15:45 uur:
OPTREDEN LEERLINGEN Main Music School

We sluiten de open dag af met optredens van diverse leerlingen van Main Music School. Kom kijken en deze leerlingen aanmoedigen tijdens deze uitvoering.

 
Uitgelicht
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › adverteren
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Krant lezen
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden