over ons | adverteren | sitemap | contact

Gratis fitheidstest inwoners 55-65 jaar


Deel deze pagina

Fit en gezond blijven dat wil iedereen. Het liefst tot op hoge leeftijd. Een goede gezondheid kun je niet afdwingen, maar wel stimuleren. Alle inwoners tussen de 55 en 65 jaar die niet (meer) sporten maar een goede gezondheid wel belangrijk vinden worden persoonlijk uitgenodigd om gratis mee te doen aan een fitheidstest.

De gemeente Maasdriel organiseert in samenwerking met Stichting Welzijn Bommelerwaard, GGD Gelderland-Zuid en de Gelderse Sportfederatie een fitheidstest. Deze test is gratis voor mensen tussen de 55 en 65 jaar en bestaat uit een persoonlijke fitheidtest en persoonlijk advies over hoe men de gezondheid kan verbeteren. De test duurt ongeveer 1,5 uur. Dit is inclusief een eindgesprek met een fysiotherapeut.

Informatiemarkt en introductieprogramma
Na de test kunnen deelnemers kennismaken met verschillende sportaanbieders op de informatiemarkt. Ook kan men zich voor €15,- inschrijven voor een introductieprogramma dat 5 weken duurt. Tijdens dit programma maakt men 1 uur per week samen met anderen kennis met verschillende sporten en spelvormen. Elke les wordt verzorgd door een sportinstructeur of een lokale vereniging. Na dit introductieprogramma kiest men zelf waar men verder wil gaan sporten.

De fitheidstesten in Maasdriel worden gehouden:
• Zaterdag 3 oktober 9.00 -16.00 uur in Sportzaal ‘De Kreek’ in Kerkdriel
• Zaterdag 10 oktober 9.00 -16.00 uur in Sportzaal ‘De Treffer’ in Ammerzoden

Persoonlijke uitnodiging
Begin september ontvangen alle inwoners van de gemeente Maasdriel die tussen de 55 en 65 jaar oud zijn een persoonlijke uitnodiging. In deze brief staat beschreven hoe men zich aan kan melden.

Vrijwilligers gezocht
Vanuit de Gelderse Sportfederatie zijn er ervaren bewegingsconsulenten aanwezig voor de uitleg en ondersteuning. Toch zijn extra handen nog welkom. Om de testen te kunnen begeleiden en uitvoeren is de Stichting Welzijn Bommelerwaard op zoek naar (extra) vrijwilligers. Men hoeft hiervoor niet over specifieke kennis te beschikken.

Aanmelden
Vrijwilligers die op zaterdag 3 of 10 oktober beschikbaar zijn en een bijdrage willen leveren kunnen zich voor 30 september aanmelden bij Jacomien de Bruin van Stichting Welzijn Bommelerwaard via (0418) 63 42 31 of jdebruin@welzijnbommelerwaard.nl. Het is mogelijk om eerst zelf deel te nemen aan de fitheidstest en vervolgens mee te helpen.
 
Uitgelicht
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden