over ons | adverteren | sitemap | contact

Gratis cultureel dagje uit voor mantelzorgers


Deel deze pagina

REGIO – De week voorafgaand aan de landelijke Dag van de Mantelzorg op 10 november, een dag waarop Nederland mantelzorgers in het zonnetje zet, biedt Welzijn Bommelerwaard mantelzorgers een cultuurarrangement in Zaltbommel aan. Mantelzorgers kunnen dit jaar kiezen op welke dag ze aan het arrangement deelnemen (woensdag 6 t/m zaterdag 9 november).

De afgelopen 10 jaar heeft de Bommelerwaardse viering van de Dag van de Mantelzorg steeds op zaterdag plaatsgevonden. Regelmatig kregen mantelzorgconsulenten Mariëlla van Heck-van Steenis en Barbara van der Meer terug dat mantelzorgers juist op zaterdag lastiger van huis weg kunnen.

Keuzemogelijkheid
‘Veel mantelzorgers zorgen voor iemand die niet meer alleen thuis kan blijven en op een doordeweekse dag naar een dagbesteding gaan. Zij kunnen makkelijker op een doordeweekse dag deelnemen aan een activiteit. Daarom bieden we dit jaar een keuzemogelijkheid aan op woensdag t/m zaterdag. Aan de aanmeldingen die reeds binnen zijn te zien, een goed besluit, aldus Mariëlla’.

Alle mantelzorgers welkom
Mantelzorgers die woonachtig zijn in de Bommelerwaard maar nog niet bij Welzijn Bommelerwaard bekend zijn, zijn uiteraard ook van harte welkom. Het cultuurarrangement bestaat uit koffie/thee met appeltaart en een rondleiding in het Stadskasteel, een lunch en een bezoek met gids aan de St. Maartenskerk of Museum Mikwe Zaltbommel.

Programma cultuurarrangement:
Alle 4 de dagen starten om 11.00 uur met een kopje koffie/thee met appeltaart in het museumcafé van het Stadskasteel in Zaltbommel. Vervolgens is er om 11.45 uur een rondleiding in het Stadskasteel en aansluitend is er gelegenheid om zelf rond kijken.

Het tweede deel van het programma is per dag verschillend:
• Woensdag 6 November: lunch bij Bommels Bakhuys, gecombineerd met de rondleiding met gids in de St. Maartenskerk.
• Donderdag 7 November: lunch bij In de Roos, gecombineerd met de korte stads-wandeling met gids, Stolpersteine en bezoek Mikwe.
• Vrijdag 8 november: lunch bij Bommels Bakhuys, gecombineerd met een korte stadswandeling met gids, Stolpersteine en bezoek Mikwe.
• Zaterdag 9 november: lunch bij In de Roos, gecombineerd met de rondleiding met gids in de St. Maartenskerk

Aanmelden vóór 28 oktober
Ben jij een mantelzorger en wil je deelnemen? Stuur dan een e-mail naar: mantelzorg@welzijnbommelerwaard.nl. Bellen kan ook 0418-634231 (tussen 9 en 12 uur) en vragen naar Mariëlla of Barbara. Zie voor meer informatie over het arrangement: www.welzijnbommelerwaard.nl
Datum
9 oktober 2019

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Main Music School
Main Music School
Vraag direct een gratis en vrijblijvende proefles aan. Naast gitaar-, basgitaar-, drum-, keyboard-, piano- en zanglessen is er ook een Musical-klas, een Popkoor en een Muziek op schoot-klas.
Lees verder ›
Autoservice Valentijn
Autoservice Valentijn
Een universeel autobedrijf, waar u terecht kun voor reparatie van alle merken auto's, lichte bedrijfsauto's en campers.
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
't Stadscafé Zaltbommel
't Stadscafé Zaltbommel
Het bruisende middelpunt van Zaltbommel. Het terras op de Markt is de ‘huiskamer’  van Zaltbommel.
Lees verder ›
Paddestoelenrijk
Paddestoelenrijk
In Rossum vind je allerlei exotische zwammen zoals de Shii-take,  de harige Pom pom Blanc en de Pioppino.
Lees verder ›
Restaurant en B&B Het Oude Veerhuis Heerewaarden
Restaurant en B&B Het Oude Veerhuis Heerewaarden
Sinds 1875, authentiek en sfeervol zalmrestaurant en B&B. Serveert wilde, Schotse en Ierse zalm en biologisch vlees uit de streek. Beschikt over twee B&B kamers en heeft een voetveer voor de deur.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › adverteren
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
bob
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden