over ons | adverteren | sitemap | contact

Gemeenteraden Maasdriel en Zaltbommel raadplegen bevolking over bestuurlijke toekomst


Deel deze pagina

In maart 2015 namen de gemeenteraden van Maasdriel en Zaltbommel een intentieverklaring aan waarin zij aangaven nauwer met elkaar te willen samenwerken. Daarmee willen de raden de dienstverlening naar inwoners en bedrijven verbeteren en op strategisch, tactisch en operationeel niveau met elkaar samenwerken. Door middel van een Hoorzitting in Zaltbommel en een Inloopavond in Kerkdriel hopen de raadsleden zicht te krijgen of er draagvlak is voor een ambtelijke fusie of herindeling. Aanleiding voor de volksraadpleging is het onlangs verschenen rapport: ‘Bestuurlijke Toekomst Bommelerwaard’.

16 maart 2017 20:30 uur: Hoorzitting over samenwerking in Zaltbommel
De hoorzitting wordt georganiseerd door de gemeenteraad van Zaltbommel en start om 20.30 uur in de Raadzaal van het Stadhuis aan de Markt, Zaltbommel. Inwoners, bedrijven en verenigingen krijgen tijdens de hoorzitting de gelegenheid om te reageren op de inhoud van het rapport. Iedereen die wil reageren kan zich tot 13 maart aanmelden bij de griffie. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar: griffie@zaltbommel.nl

Dinsdag 4 april 2017 19:00 uur Inloopbijeenkomst over samenwerking In Kerkdriel
De inloopbijeenkomst wordt georganiseerd door de gemeenteraad van Maasdriel en start om 19.00 uur in de Raadzaal van het gemeentehuis in Kerkdriel. Inwoners, dorpsraden en andere betrokkenen bij de gemeente Maasdriel worden uitgenodigd te reageren op de inhoud van het rapport. De gespreksleiding is in handen van Burgemeester Van Kooten. Aanmelden inloopbijeenkomst kan tot en met 3 april 2017. per email: griffier@maasdriel.nl met vermelding van naam en telefoonnummer. Telefonisch: 0418-638410.

Informatie
Hier vind u het rapport ‘Bestuurlijke Toekomst Bommelerwaard’. De bijlagen vindt u op de website van de gemeente raad (raad.maasdriel.nl) onder het tabblad ‘vergaderingen’ bij ‘raad 4 april 2017’. Ze zijn ook te vinden op www.gemeenteraadzaltbommel.nl onder: ‘Actueel’. evenals andere documenten over de samenwerking Maasdriel - Zaltbommel.
Op de gemeentepagina’s van de lokale kranten van woensdag 8 maart komt een toelichting op het rapport.
 
Uitgelicht
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden