bird
donderdag 28 maart | 16.08 uur

Gemeentenieuws Maasdriel week 38

21-09-2022 00:00
uur
Door: Gemeente Maasdriel
2022 09 21  rechts boven laaggeletterdheida2poster-1909 1009
EHBO-les

Vertrek uit Nederland

Het college van burgemeester en wethouders maakt het volgende bekend:
Uit onderzoek blijkt dat onderstaande persoon niet meer woont op het adres waar hij/zij in de basisregistratie personen (BRP) staat ingeschreven. In de basisregistratie hebben wij daarom bij deze persoon gegevens opgenomen van vertrek naar het buitenland met verblijfplaats ‘onbekend’. Dit betekent dat hij/zij formeel niet meer in Nederland woont. 

Naam en voorletters

Geboortedatum

Datum besluit

Ali M.

02-01-1992

12-09-2022

Benchakhtir el Jamei, I.

09-02-1980

14-09-2022

Bent u of kent u deze persoon? Neemt u dan contact op met team Publieke Dienstverlening van de gemeente Maasdriel via telefoonnummer 14 0418.

Bezwaarschrift
U kunt tegen dit besluit van uitschrijving binnen zes weken na publicatie een bezwaarschrift indienen. Het bezwaarschrift richt u aan het college van burgemeester en wethouders van Maasdriel, Postbus 10.000, 5330 GA Kerkdriel. In het bezwaarschrift vermeldt u uw naam, uw adres, het onderwerp en de motivatie van uw bezwaar, de datum en uw handtekening.


 

De raadscommissies vergaderen

Op dinsdag 27 september vergadert de commissie Samenleving en Financiën vanaf 19:30 uur. Op woensdag 28 september vergadert de commissie Ruimte vanaf 19:30 uur. U kunt de uitzendingen van de commissies live volgen op maasdriel.raadsinformatie.nl.

Een greep uit de onderwerpen van de commissie S&F

  • Integraal Huisvestingsplan Maasdriel 2022-2037
  • Bestuursrapportage

Een greep uit de onderwerpen van de commissie Ruimte

  • Vaststellen omgevingsvisie Bommelerwaard
  • Vaststellen bestemmingsplan ‘Buitengebied herziening 2022’, reparatieplan

Wilt u inspreken of meedoen aan de informatieronde?
Neem dan contact op met de griffie via griffier@maasdriel.nl o.v.v. uw naam en telefoonnummer.


 

Goed idee, doe er iets mee!

We hebben al een groot aantal mooie inwonersinitiatieven gesteund met onze subsidieregeling ‘Goed idee, doe er iets mee!’. Bijvoorbeeld de kook-kaartclub in Ammerzoden, voetbaldoeltjes in Kerkdriel en de minibieb in Well. Kleine en grote initiatieven die impact hebben op de kernen. Ze versterken de leefbaarheid in het dorp en maken het wonen prettiger. Hebt u als inwoner van Maasdriel ook een leuk idee voor uw dorp, wijk of straat? En hebt u geld nodig om dit idee uit te voeren? Vraag dan de subsidie ‘Goed idee, doe er iets mee!’ aan. Kijk voor de voorwaarden en aanvraagformulier op maasdriel.nl/gidi.


 

De bladcontainers komen er weer aan

Ligt er veel blad in uw tuin? En is dit vooral van bomen of struiken van de gemeente? Dan mag u het bladafval in de bladcontainer gooien. De containers worden tussen 26 en 30 september op verschillende plekken in Maasdriel geplaatst. Op maasdriel.nl vindt u een kaartje met de locaties.

Alleen bladafval
We gaan ervan uit dat u alleen blad in de bladcontainer gooit. Het is niet de bedoeling dat u snoeiafval, takken of ander afval in de container gooit. Gebeurt dit wel? Dan verwijderen we de bladcontainer.

Tuinafval kunt u gratis wegbrengen
Dat kan bij de milieustraat van Avri, Dwarsweg 26 in Zaltbommel.

Openingstijden:

  • Maandag t/m vrijdag van 7:30 - 16:30 uur
  • Zaterdag van 8:00 - 15:30 uur.

 


 

Bestemmingsplannen

Op maasdriel.nl staan bestemmingsplannen. Op ruimtelijkeplannen.nl kunt u zoeken op postcode en huisnummer.

  • Vastgestelde bestemmingsplanwijziging ‘Buitengebied wijziging 2022, Lenshoek 19’ (BP1251)

Stukken liggen ter inzage van 21 september t/m 2 november 2022 op het gemeentehuis in Kerkdriel. Openingstijden vindt u op maasdriel.nl.


 

Wandelen met wethouder

In juni stelde de nieuwe wethouder Michiel Alexander de Raaf zich voor op de gemeentelijke kanalen. De wethouder maakt ook graag kennis met u, de inwoner van Maasdriel. Hoe kan dat beter dan tijdens een ontspannen wandeling door onze mooie Maasdrielse omgeving? U kunt zich nog aanmelden voor de wandeling op 23 september in Hedel of op 30 september in de omgeving van Fort Sint Andries (Heerewaarden). Aanmelden kan via communicatie@maasdriel.nl.


 

Bekijk hier de PDF uit de krant

 

Tags

Nieuws melden

Nieuws uit de regio melden?

Stuur jouw nieuws naar de redactie