bird
woensdag 31 mei | 12.49 uur

Gemeentenieuws Maasdriel week 36

07-09-2022 00:00
uur
Door: Gemeente Maasdriel
2022 09 07 - links midden
Bijeenkomst woningbouwontwikkeling Onderwaard

Bijeenkomst woningbouwontwikkeling Onderwaard

Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van de woningbouwlocatie Onderwaard in Ammerzoden. Dat doen we samen met inwoners, ondernemers en partners. Hebt u misschien interesse om op deze locatie te gaan wonen in de toekomst? Of bent u om een andere reden geïnteresseerd in de ontwikkelingen op deze locatie? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op 21 september. 

Programma
Tijdens deze avond informeren wij u over de stand van zaken van het project en vertellen wij u over de uitgangspunten voor de woningbouwontwikkeling. Ook delen wij de resultaten van de enquête die we dit voorjaar hielden. Graag gaan wij met u verder in gesprek over de inrichting van het gebied. Tot slot krijgt u meer informatie over het vervolgproces en de mogelijkheden om mee te denken over het plan.

Aanmelden
U bent van harte welkom op woensdag 21 september om 19:30 uur op bassischool De Schakel aan 't Bussche Kempke 2 in Ammerzoden. U kunt zich tot en met 16 september aanmelden voor de bijeenkomst via onderwaard@maasdriel.nl. Voorafgaand aan de bijeenkomst ontvangt u een e-mail met meer informatie over het programma.


 

Werkzaamheden centrum Kerkdriel

Weekmarkt tijdelijk op andere locatie

Op 5 september start aannemer Vissers Ploegmakers met de werkzaamheden aan het centrum van Kerkdriel. De aannemer begint in de Teisterbandstraat en aan de oostkant van het Mgr. Zwijsenplein (aan de kant van de tandarts en de dierenarts). Daarna wordt de rest van het werk tot en met het einde van dit jaar in fases uitgevoerd.

Markt tijdelijk op andere locatie
Vanwege de werkzaamheden op het plein is de markt vanaf vrijdag 16 september tot en met het einde van het jaar op een andere plek in het centrum van Kerkdriel. Op 9 september is de markt nog op het plein. U leest volgende week op deze pagina wat de nieuwe locatie wordt. Zodra de werkzaamheden zijn afgerond gaat de markt terug naar het vernieuwde Mgr. Zwijsenplein. Wilt u meer weten over het project of op de hoogte blijven van de laatste stand van zaken? Kijk dan op maasdriel.nl/centrumgebiedkerkdriel.


 

Vertrek uit Nederland

Het college van burgemeester en wethouders maakt het volgende bekend:
Uit onderzoek blijkt dat onderstaande persoon niet meer woont op het adres waar hij/zij in de basisregistratie personen (BRP) staat ingeschreven. In de basisregistratie hebben wij daarom bij deze persoon gegevens opgenomen van vertrek naar het buitenland met verblijfplaats ‘onbekend’. Dit betekent dat hij/zij formeel niet meer in Nederland woont.

Naam en voorletters

Geboortedatum

Datum besluit

Zaichenko, I.

19-08-1980

01-09-2022

Zaichenko, Y.

11-07-2013

01-09-2022

Zaichenko, M.

11-09-2003

01-09-2022

Bent u of kent u deze persoon? Neemt u dan contact op met team Publieke Dienstverlening van de gemeente Maasdriel via telefoonnummer 14 0418.

Waarom nemen wij gegevens op van vertrek naar het buitenland?
Iedereen is verplicht schriftelijk aangifte te doen bij het college van burgemeester en wethouders van de woongemeente. Niet eerder dan vier weken vóór de beoogde datum van adreswijziging en niet later dan de vijfde dag na adreswijziging of binnen vijf dagen voor vertrek naar het buitenland. Dat staat in de Wet Basisregistratie Personen. We kunnen de beschikking ‘Vertrek uit Nederland’ niet toesturen aan deze persoon, omdat het onbekend is waar hij/zij verblijft. Op grond van de Algemene wet bestuursrecht publiceren wij daarom deze bekendmaking.

Bezwaarschrift
U kunt tegen dit besluit van uitschrijving binnen zes weken na publicatie een bezwaarschrift indienen. Het bezwaarschrift richt u aan het college van burgemeester en wethouders van Maasdriel, Postbus 10.000, 5330 GA Kerkdriel. In het bezwaarschrift vermeldt u uw naam, uw adres, het onderwerp en de motivatie van uw bezwaar, de datum en uw handtekening.


 

Gezellige middag voor pleeggezinnen

Pleeggezinnen zijn heel belangrijk en onmisbaar voor kinderen die tijdelijk of voor langere tijd niet thuis kunnen wonen. Om Bommelerwaardse pleeggezinnen te bedanken organiseren we samen met de gemeente Zaltbommel een gezellige middag op zaterdag 24 september in Speeltuin Nederhemert.

U ontmoet die middag andere pleeggezinnen, kinderen kunnen in de speeltuin spelen, voor jongeren vanaf 12 jaar organiseert het jongerenwerk een leuke activiteit en we sluiten de dag af met een buffet.

Geen uitnodiging ontvangen?
We hebben alle pleeggezinnen een uitnodiging gestuurd. Hebt u die niet ontvangen? Mail dan naar info@maasdriel.nl of bel naar 14 0418. Uiteraard bent u ook van harte welkom!


 

Bommelerwaard Gezond: programma gezondheidsmaand

Van 12 september tot 7 oktober vindt de Bommelerwaardse gezondheidsmaand plaats. Een maand vol met leuke, leerzame en sportieve activiteiten voor jong en oud, die te maken hebben met gezonde voeding, bewegen en geestelijke gezondheid.

De officiële opening van de gezondheidsmaand is op vrijdag 16 september van 14:30-17:00 uur in de bibliotheek in Kerkdriel. Er is dan van alles te doen. U kunt luisteren naar een mooi verhaal, uw eigen smoothie maken op de smoothiefiets en meedoen aan stoelyoga. Ook kunt u vragen stellen aan de digidokter over hoe uw smartphone, tablet, computer of laptop werkt.

Benieuwd naar het programma?
Blader dan naar pagina 12.

Meer informatie of aanmelden?
Kijk dan op maasdriel.nl/gezondheidsmaand en zaltbommel.nl/gezondheidsmaand of bel naar 14 0418.

De gezondheidsmaand is een samenwerking van de gemeenten Maasdriel en Zaltbommel, GGD Gelderland-Zuid en verschillende Bommelerwaardse organisaties.


 

Bestemmingsplannen

Op maasdriel.nl staan bestemmingsplannen. Op ruimtelijkeplannen.nl kunt u zoeken op postcode en huisnummer.

  • Vaststelling wijzigingsplan ‘Kerkdriel wijziging 2021, Katarijnehof tussen 11 en 13’ (BP1232)

Stukken liggen ter inzage van 7 september t/m 19 oktober 2022 op het gemeentehuis in Kerkdriel. Openingstijden vindt u op maasdriel.nl.


 

Iets gevonden of verloren?

Hebt u iets gevonden, of bent u juist iets verloren? Op maasdriel.nl/gevondenvoorwerpen kunt u gemakkelijk een gevonden of verloren voorwerp melden. Ook vindt u hier een lijst van gevonden voorwerpen waar nog niemand zich voor heeft gemeld. Bent u iets verloren? Neem dan snel een kijkje of het op de lijst staat.


 

Bekijk hier de PDF uit de krant

Tags

Laatste nieuws

socials mantelzorg rolstoel ouder met kin_bew

Gemeentenieuws Zaltbommel week 22

31-05-2023 00:00
uur
Afsluiting N831

Gemeentenieuws Maasdriel week 22

31-05-2023 00:00
uur
aanleg glasvezel

Gemeentenieuws Maasdriel week 21

24-05-2023 00:00
uur
Meer nieuws hier...

Nieuws melden

Nieuws uit de regio melden?

Stuur jouw nieuws naar de redactie