bird
zondag 26 mei | 04.17 uur

Gemeentenieuws Maasdriel week 35

31-08-2022 00:00
uur
Door: Gemeente Maasdriel
2022 08 31  links midden  wethouder de raaf-2908 1209
Wethouder Michiel Alexander de Raaf

Wilt u kennismaken met wethouder De Raaf?

Meld u aan en wandel mee

In juni stelde de nieuwe wethouder Michiel Alexander de Raaf zich voor op de gemeentelijke kanalen. Hij maakt ook graag kennis met u als inwoner van Maasdriel. En hoe kan dat beter dan tijdens een ontspannen wandeling door de gemeente? Tijdens de wandeling kunt u over en weer vragen stellen en verhalen uitwisselen. Wilt u meewandelen? Meld u dan aan voor een van de vier mogelijkheden.

Vier wandelingen
De wandelingen vinden na de zomervakantie op vrijdagavond van 19:00 - 20:00 uur plaats op de volgende data en locaties:
• 16 september 2022 - Ammerzoden, omgeving Onderwaard
• 23 september 2022 - Hedel, rondwandeling langs diverse locaties
• 30 september 2022 - Heerewaarden, omgeving Fort Sint-Andries
• 7 oktober 2022 - Velddriel / Kerkdriel, omgeving motteburcht

Aanmelden
Aanmelden is verplicht, want er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Stuur een e-mail naar communicatie@maasdriel.nl en vermeld daarin uw naam, contactgegevens en de wandeling waar u aan deel wilt nemen. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging en meer informatie over het vertrekpunt van de wandeling.


 

Vertrek uit Nederland

Het college van burgemeester en wethouders maakt het volgende bekend:
Uit onderzoek blijkt dat onderstaande persoon niet meer woont op het adres waar hij/zij in de basisregistratie personen (BRP) staat ingeschreven. In de basisregistratie hebben wij daarom bij deze persoon gegevens opgenomen van vertrek naar het buitenland met verblijfplaats ‘onbekend’. Dit betekent dat hij/zij formeel niet meer in Nederland woont.

Naam en voorletters

Geb. datum

Datum besluit

Mądrecka, A.M.

06-10-1974

24-08-2022

Ciovică, N.B.

02-12-1994

24-08-2022

Kazainis, R.

21-08-1997

24-08-2022

Kuruc, I.

06-05-1973

25-08-2022

Mazuru, C.G.

04-05-1998

25-08-2022

Bent u of kent u deze persoon? Neemt u dan contact op met team Publieke Dienstverlening van de gemeente Maasdriel via telefoonnummer 14 0418.

Bezwaarschrift
U kunt tegen dit besluit van uitschrijving binnen zes weken na publicatie een bezwaarschrift indienen. Het bezwaarschrift richt u aan het college van burgemeester en wethouders van Maasdriel, Postbus 10.000, 5330 GA Kerkdriel. In het bezwaarschrift vermeldt u uw naam, uw adres, het onderwerp en de motivatie van uw bezwaar, de datum en uw handtekening.


 

Vereniging of stichting?

Vraag subsidie aan voor volgend jaar

Bent u betrokken bij een sportclub, muziek-, kunst- of toneelvereniging, of bij vrijwillig jeugd- of ouderenwerk? Verenigingen en stichtingen kunnen tot 1 oktober 2022 subsidie aanvragen voor het jaar 2023 op maasdriel.nl/subsidies. Hebt u vorig jaar al een aanvraag ingediend, dan ontvangt u automatisch het aanvraagformulier via de mail. U hoort uiterlijk 31 december 2022 of de aanvraag is goedgekeurd.

Hebt u vragen of hulp nodig bij het indienen van de aanvraag? Neem dan contact op met de heer Verhoeven of mevrouw Willems. Zij zijn bereikbaar via subsidie@maasdriel.nl of telefoonnummer 14 0418. Kijk op  maasdriel.nl/subsidies voor meer informatie.


 

Vervolgbijeenkomst herontwikkeling voetbalvelden Hurwenen

De voetbalvelden in Hurwenen krijgen in de toekomst een nieuwe bestemming. Eerder dit jaar was er een drukbezochte bijeenkomst over de uitkomsten van het vooronderzoek en de stand van zaken op dat moment. Wij hebben verder nagedacht over hoe het gebied ingevuld zou kunnen worden, maar wij zijn vooral benieuwd naar uw ideeën voor een fijne, nieuwe woonomgeving. Daarom nodigen wij u graag uit voor een vervolgbijeenkomst om met elkaar van gedachten te kunnen wisselen.

Programma
Tijdens de bijeenkomst willen wij ook een aantal specifieke thema’s met u bespreken: parkeren, inrichting openbare ruimte en type woningen. De bijeenkomst start met een gezamenlijk deel. Daarna is er voldoende ruimte voor iedereen om ideeën, tips en aandachtspunten met elkaar te delen.

Aanmelden
U bent van harte welkom op dinsdag 13 september om 19:30 uur in Dorpshuis De Kil (Dorpsstraat 5, Hurwenen). U kunt zich tot en met 9 september aanmelden voor de bijeenkomst via vvhurwenen@maasdriel.nl. Voorafgaand aan de bijeenkomst ontvangt u een e-mail met meer informatie over het programma.


 

Het perfecte Maasdrielse zomer plaatje

Afgelopen lente organiseerden we de eerste ‘seizoenen’ fotowedstrijd, we begonnen met het thema ‘het perfecte Maasdrielse lente plaatje’. We ontvingen een groot aantal prachtige foto’s waar via Facebook op gestemd kon worden. De uiteindelijke winnaar was Karin van Veenendaal met haar prachtige foto van de opgaande zon in Alem.

Maasdriel is in elk jaargetijde mooi
Daarom herhalen we de fotowedstrijd ieder kwartaal. Schiet u het perfecte zomer plaatje? Kies uw mooiste foto en stuur die uiterlijk woensdag 14 september naar communicatie@maasdriel.nl. De geselecteerde foto’s staan van 15 t/m 25 september op onze Facebookpagina. De foto met de meeste ‘likes’ en ‘hartjes’ wint en krijgt een plekje op onze website, social media en op de gemeentepagina in de Bommelerwaardgids. Meedoen? Kijk op maasdriel.nl voor de spelregels en voorwaarden.


 


 

 Bekijk hier de PDF uit de krant

Tags

Nieuws melden

Nieuws uit de regio melden?

Stuur jouw nieuws naar de redactie