bird
woensdag 31 mei | 12.53 uur

Gemeentenieuws Maasdriel week 01

04-01-2023 00:00
uur
Door: Gemeente Maasdriel
2023 01 04 - links onder - fotowedstrijd

Welke foto is het perfecte Maasdrielse winter plaatje?

We hebben deze editie van de fotowedstrijd weer veel prachtige foto’s ontvangen! Dank aan de inzenders die een foto hebben aangeleverd. Op facebook.com/gemeente.maasdriel vindt u de foto’s waar u op kunt stemmen.

Geeft u ook een like of hartje?
Stemmen kan t/m zondag 8 januari door een like of hartje te geven. Op maandag 9 januari maken wij via onze sociale media de winnaar van ‘Het perfecte Maasdrielse winter plaatje’ bekend. Op 11 januari krijgt de winnende foto ook een plekje op onze gemeentepagina.


 

Update Zuidelijke Ontsluitingsroute

Samen werken we aan een veilig, bereikbaar én leefbaar Maasdriel. Daarom gaan we een nieuwe route aanleggen ten zuiden van de Laarstraat en de Paterstraat: de Zuidelijke Ontsluitingsroute (ZOR).

Meedenkgroep opgericht
Dit jaar gaan we aan de slag met het technisch voorontwerp van de ZOR. Om vanuit verschillende hoeken input te krijgen, hebben we een meedenkgroep van 13 personen opgericht. De groep bestaat uit eigenaren van percelen op de route, direct omwonenden, leden van de dorpsraden van Kerkdriel en Velddriel, leden van Ondernemersvereniging De Zandmeren en een lid van de ZLTO. In november 2022 kwamen we voor het eerst bij elkaar om kennis te maken en de verwachtingen over en weer met elkaar te delen.

Aankoop gronden
Op dit moment hebben we zes percelen aangekocht op de route. Daarnaast zijn we met enkele perceeleigenaren in goed overleg. Kijk voor meer informatie over de ZOR op maasdriel.nl/zor.


 

Vertrek uit Nederland

Het college van burgemeester en wethouders maakt het volgende bekend:
Uit onderzoek blijkt dat onderstaande persoon niet meer woont op het adres waar hij/zij in de basisregistratie personen (BRP) staat ingeschreven. In de basisregistratie hebben wij daarom bij deze persoon gegevens opgenomen van vertrek naar het buitenland met verblijfplaats ‘onbekend’. Dit betekent dat hij/zij formeel niet meer in Nederland woont.

Naam en voorletters

Geb. datum

Datum besluit

Spodobalski, P.

22-01-1992

09-12-2022

Iova, Ş.G.

30-08-1972

09-12-2022

Domagała, S.P.

17-08-1989

13-12-2022

Topa, A.M.

12-07-1988

14-12-2022

Piegdoń, K.W.

29-03-2001

28-12-2022

Sveķis, K.

01-01-2002

28-12-2022

Larionovs, G.S.

18-09-2002

28-12-2022

Bent u of kent u deze persoon? Neemt u dan contact op met team Publieke Dienstverlening van de gemeente Maasdriel via telefoonnummer 14 0418.

Bezwaarschrift
U kunt tegen dit besluit van uitschrijving binnen zes weken na publicatie een bezwaarschrift indienen. Het bezwaarschrift richt u aan het college van burgemeester en wethouders van Maasdriel, Postbus 10.000, 5330 GA Kerkdriel. In het bezwaarschrift vermeldt u uw naam, uw adres, het onderwerp en de motivatie van uw bezwaar, de datum en uw handtekening.


 

Altijd op de hoogte van besluiten in uw buurt

Meld u aan voor de e-mailservice!

Besluiten zoals vergunningen, bouwplannen en plaatselijke regelgeving kunnen van invloed zijn op uw woonomgeving. De gemeente Maasdriel en andere overheidsorganisaties publiceren deze besluiten op Berichten over uw buurt. Hoe dit werkt leggen we graag uit.

Via overheid.nl/berichten-over-uw-buurt zoekt u naar berichten van de afgelopen 2 maanden van overheidsorganisaties, die invloed hebben op uw leefomgeving. U zoekt op basis van een postcode, huisnummer (niet verplicht) en straal. Het resultaat ziet u meteen in een lijst. U kunt het resultaat ook op de kaart bekijken. Het zoekresultaat kunt u verder verfijnen op onderwerp, publicatiedatum en zoekwoord. Vanuit het zoekresultaat kunt u doorklikken naar het bericht zelf. Deze berichten staan op officielebekendmakingen.nl. Daar vindt u ook de besluiten die ouder zijn dan 2 maanden.

Aanmelden voor de e-mailservice
Bij het aanmaken van een abonnement op overheid.nl/berichten-over-uw-buurt/aanmelden kunt u verschillende instellingen kiezen. Nadat u uw e-mailadres, postcode en eventueel uw huisnummer hebt opgegeven, bepaalt u uit welk gebied rondom uw adres u berichten wilt ontvangen. Daarna stelt u in welke categorie berichten u wilt ontvangen. Als laatste bepaalt u van welke overheidsorganisaties u berichten wilt ontvangen. Als u tevreden bent over uw instellingen dan kunt u zich aanmelden en ontvangt u een bevestiging via e-mail.

Hoe vaak ontvangt u mail?
De service bekijkt elke dag of er nieuwe berichten zijn die aan uw aanvraag voldoen en stuurt die meteen door. Afhankelijk van de overheidsorganisaties en de berichttypen die u hebt gekozen, ontvangt u gemiddeld één keer per week een e-mail.


 

Gratis rijbewijspas ophalen, ook in 2023!

‘Leerzaam, interactief en niet saai.’ Dat vinden de Maasdrielse jongeren tussen de 16,5 en 24 jaar van de online Alcohol Verkeer Cursus van Iriszorg die zij in 2022 hebben gevolgd.

Ook zin om deze cursus te volgen?
Op dinsdag 24 januari vindt de eerste cursus van 2023 plaats. Er zijn nog plaatsen beschikbaar, vol is vol. Na afronding van de cursus ontvangt de jongere de rijbewijspas ter waarde van € 44,65 gratis! Meer informatie over de cursus, data en aanmelden vindt u op maasdriel.nl/avc.


 

Oproep aan Bommelerwaardse kunstenaars

Voor een kunstwerk in het Wellse Veld

Voor een kunstwerk in de openbare ruimte van het Wellse Veld hebben we al een aantal ideeën van kunstenaars ontvangen. Hebt u als amateur- of professionele kunstenaar uit de Bommelerwaard ook een idee of ontwerp voor een kunstwerk in het Wellse veld? Stuur deze dan in voor 31 januari 2023 naar Sevanne Bouman, via s.bouman@maasdriel.nl. Het thema is ‘korfbal’. Kijk voor meer informatie op maasdriel.nl/kunstwerk-well.


 

Inloopavond woningbouwlocatie Onderwaard

Op dinsdag 10 januari organiseren we de tweede bijeenkomst over de ontwikkeling van de woningbouwlocatie Onderwaard in Ammerzoden. U kunt dan binnenlopen tussen 19:30 en 21:00 uur in basisschool De Schakel in Ammerzoden. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Meld u dan aan voor 6 januari via onderwaard@maasdriel.nl.


 

Bekijk hier de PDF uit de krant

Tags

Laatste nieuws

socials mantelzorg rolstoel ouder met kin_bew

Gemeentenieuws Zaltbommel week 22

31-05-2023 00:00
uur
Afsluiting N831

Gemeentenieuws Maasdriel week 22

31-05-2023 00:00
uur
aanleg glasvezel

Gemeentenieuws Maasdriel week 21

24-05-2023 00:00
uur
Meer nieuws hier...

Nieuws melden

Nieuws uit de regio melden?

Stuur jouw nieuws naar de redactie