bird
donderdag 25 april | 09.27 uur

Vestingdriehoekdagen starten met kick-off

10-05-2021 18:00
uur
vesting-1
• Naast Zaltbommel en Slot Loevestein bestaat de Vestingdriehoek uit Gorinchem, Woudrichem en Fort Vuren. (Foto: Adobe Stock)

ZALTBOMMEL – Op zaterdag 29 mei wordt het startsein gegeven voor de Vestingdriehoekdagen van mei volgend jaar. Dit op initiatief van de Vestingdriehoek, een samenwerkingsverband tussen Gorinchem, Woudrichem, Zaltbommel, Fort Vuren en Slot Loevestein.

Oorspronkelijk zouden de Vestingdriehoekdagen dit jaar plaatsvinden, tien jaar na de eerste succesvolle editie. Door corona is het evenement echter verschoven naar mei volgend jaar.

Kleinschalig
Toch wil de organisatie het niet stilletjes voorbij laten gaan. Daarom kiezen zij voor een kleinschalige kick-off. Wandelen, fietsen en varen in de unieke Vestingdriehoek staan centraal. Onderweg kan men volgens de geleden coronamaatregelen genieten van lekker (to go), culturele activiteiten buiten, fijne terrasjes en mooie winkels.

Aftrappen
De bestuurders van de steden trappen op 29 mei af met een Vestingdriehoek ‘Ontbijt to Go’ op verschillende locaties. De aanbieders zijn De Eetgelegenheid en De Verdraagzaamheid in Zaltbommel, Brasserie Zus in Woudrichem, restaurant Metropole in Gorinchem en de Fortwachterij bij Fort Vuren.

Gratis ontbijt
Per locatie worden de eerste tien ontbijtjes gratis weggegeven via een winactie. Kijk hiervoor op de socials van de aanbieders.

(tekst gaat verder onder de foto)

De Eetgelegenheid: https://www.facebook.com/nancyenroberto.deeetgelegenheid

De Verdraagzaamheid: https://www.facebook.com/verdraagzaamheidzaltbommel

 

Tags

vestingdriehoek,vestingdriehoekdagen

Nieuws melden

Nieuws uit de regio melden?

Stuur jouw nieuws naar de redactie