bird
woensdag 17 augustus | 13.05 uur

Speciale prikbus voor coronavaccinaties zonder afspraak

01-09-2021 11:00
uur
AdobeStock_417098446-1
Zonder afspraak bij de speciale prikbus een coronavaccinatie halen. (Foto: Adobe Stock)

Bommelerwaard - Wie nog geen eerste vaccinatie tegen corona heeft gehad, kan zonder afspraak langs gaan bij de speciale prikbus voor coronavaccinaties.

De GGD komt op woensdag 8 september in Hedel langs met de speciale prikbus voor DE coronavaccinaties. De bus staat van 14.00 tot 20.00 uur aan de Voorstraat 26 (parkeerplaats Jumbo).

In Nederhemert komt de GGD op donderdag 9 september langs. Dan staat de bus van 14.00 tot 20.00 uur aan de Molenstraat 23 (parkeerplaats COOP) in Nederhemert.

Op vrijdag 10 september staat de bus van 14.00 tot 20.00 uur aan de Middelkampseweg 6 (parkeerplaats Jumbo) in Gameren.

Wie nog geen eerste vaccinatie tegen corona heeft gehad kan zonder afspraak langskomen. Wie vragen over het vaccineren heeft, kan die stellen aan GGD-medewerkers. Dit ‘prikken op maat’ is een onderdeel van een grote regiotour in september. De GGD-bus rijdt langs veertien gemeenten in Gelderland-Zuid.

De GGD prikt met het Pfizer- of het Janssen-vaccin. Mensen jonger dan 18 jaar komen alleen in aanmerking voor Pfizer. Mensen ouder dan 18 jaar kunnen zelf kiezen welk vaccin ze willen. Voor het Janssen-vaccin is één prik nodig, voor het Pfizervaccin twee prikken. De afspraak voor de tweede prik kan ter plaatse worden gemaakt. Voor vaccinatie is een geldig identiteitsbewijs verplicht.

Op www.ggdgz.nl/regiotour is meer informatie beschikbaar.

Tags

prikbus,coronavaccinatie