bird
vrijdag 27 januari | 16.19 uur

Drie All-in Werkgeversprijzen in de Bommelerwaard

30-06-2022 17:12
uur
grownbio
Vlnr. Freek Peters en Arthur Moree van Grown.Bio, wethouder Anita Sørensen en adviseur Yvonne Schreven. (Foto: WSP Rivierenland)

BOMMELERWAARD – De bedrijven Grown.Bio in Heerewaarden en Arbor Houtproducten in Zaltbommel hebben donderdag de All-in Werkgeversprijs Rivierenland ontvangen. Plameco Plafonds in Zaltbommel kreeg de nieuwe All-in Werkgeversprijs PrO.

In alle Rivierenland gemeenten zijn de prijzen donderdag uitgereikt door de wethouders van die gemeenten. De prijs is bedoeld voor werkgevers die werknemers met een arbeidsbeperking een kans bieden in hun organisatie.

Nieuwe prijs
Nieuw dit jaar is de All-in Werkgeversprijs PrO, bedoeld voor een bedrijf dat jongeren uit het Praktijkonderwijs (PrO) en Voortgezet Speciaal Onderwijs (VSO) een kans geeft op een (betaalde stage en werk.

Grown.Bio
In Heerewaarden overhandigde wethouder Anita Sørensen de prijs aan Freek Peters en Arthur Moree van Grown.Bio Volgens de jury is het bedrijf een mooi voorbeeld van een bedrijf dat onderneemt en de blik op de toekomst heeft. (zie foto bovenaan dit artikel)

Arbor Houtproducten
Wethouder Karima Bouchtaoui overhandigde in Zaltbommel de All-in Werkgeversprijs aan Mark van Erp van Arbor Houtproducten. “Arbor ademt samenhang in visie, doen en laten. Het maakt Arbor een vanzelfsprekende winnaar van de All-in Werkgeversprijs Rivierenland in de gemeente Zaltbommel”, aldus de jury. Arbor werkt met een gevarieerd team aan mooie houtproducten. En dat doet ze al vele jaren. Belangrijk voor eigenaar Marc van Erp is dat iedereen een volwaardige plek in onze maatschappij heeft.

(tekst gaat verder onder de foto) 

Op de foto: Wethouder Karima Bouchtaoui (l) naast eigenaar Mark van Erp en zijn medewerkers.

 

Plameco Plafonds
De Zaltbommelse wethouder kon vervolgens op pad om de volgende prijs uit te reiken; de All-in Werkgeversprijs PrO. Plameco plafonds bestaat 40 jaar en werkt al 18 jaar samen met de HUB School Boxtel en met Praktijkschool De Brug in Zaltbommel. “Bij Plameco werkt iedereen samen, wat zorgt voor een hecht team”, aldus de jury. “Sociaal geeft het bedrijf iedereen de kans om een persoonlijke groei door te maken.” De prijs werd in ontvangst genomen door Kees van Binsbergen.

(tekst gaat verder onder de foto) 

Op de foto Kees van Binsbergen van Plameco Plafonds en wethouder Karima Bouchtaoui.

De prijzen zijn in het leven geroepen door WerkgeversServicepunt Rivierenland. Dat is een samenwerkingsverband van UWV, Werkzaal Rivierenland en de gemeenten Culemborg, Neder-Betuwe, Maasdriel, Tiel, West Betuwe, Zaltbommel en West Maas en Waal.

Kijk voor de winnaars in de overige gemeenten op: www.wsprivierenland.nl

 

 

Tags

all-in werkgeversprijs,grown.bio,arbor houtproducten,plameco plafonds