over ons | adverteren | sitemap | contact

Gemeente Zaltbommel en Brandwijk winnaars in veiligheid en duurzaamheid


Deel deze pagina

foto: gemeente Zaltbommel
Maandag 19 oktober was een feestelijke dag voor de ondernemers van de bedrijventerreinen van de gemeente Zaltbommel. Burgemeester Albert van den Bosch ontving uit handen van Michaël van Straalen, voorzitter MKB Nederland, het Keurmerk Veilig Ondernemen voor alle bedrijventerreinen van Zaltbommel en Brakel. Daarnaast kreeg Brandwijk/Promo.nl, leverancier van kerstpakketten en relatiegeschenken, als eerste in de branche het nieuwe CSR Promotional Products-certificaat uit handen van Willem Lageweg, directeur MVO Nederland.

Gezamenlijke inspanning
Burgemeester Van den Bosch over de certificaten: “Dit KVO is het resultaat van gezamenlijke inspanning van ondernemers, gemeente, politie en brandweer met als doel te zorgen voor een schone, goed onderhouden en veilige omgeving voor ondernemers op de bedrijventerreinen en hun bezoekers. Ik ben trots op deze samenwerking voor een veiliger Zaltbommel”.

MVO- certificaat voor Brandwijk
Ook Brandwijk is verheugd over het nieuwe MVO-certificaat voor de promotionele- en kerstpak-kettenbranche. Begin dit jaar werd deze nieuwe internationale standaardnorm geïntroduceerd en de ondernemer uit Zaltbommel had de primeur.

Eigenaar Dick Brandwijk: ”Dit is een mijlpaal voor de branche. Steeds meer bedrijven maken zich zorgen over de samenstelling en herkomst van producten, met name over de arbeidsomstandigheden waaronder deze geproduceerd wor-den. Dit certificaat biedt zekerheid”. Brandwijk eindigt met een stevige belofte: “in 2020 verkopen we alleen nog duurzame producten. We gaan ervoor!”

Over Keurmerk Veilig Ondernemen Het KVO staat voor een gestructureerde manier van lokale samenwerking om veiligheid te verg-roten. MKB-Nederland en het ministerie van Veiligheid en Justitie maakten afspraken die leidden tot dit keurmerk.
 
Uitgelicht
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Krant lezen
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden