over ons | adverteren | sitemap | contact

Gemeente vervangt oude bomen


Deel deze pagina

foto: gemeente Zaltbommel
Maandag 6 februari start de gemeente met het kappen van bomen in het buitengebied van Nederhemert-Noord en Kerkwijk. De bomen zijn oud en daardoor neemt het risico dat de takken afbreken toe. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Het kappen duurt enkele dagen.

De straten waar het om gaat zijn:

Populierenbosje Zietfortseweg

De populieren in het populierenbosje aan de Zietfortseweg in Nederhemert-Noord zijn aan vervanging toe. De populieren langs de weg blijven voorlopig staan. Over enkele jaren vervangen wij deze bomen ook.

Kerkwijksekade
Langs de Kerkwijkse kade in Kerkwijk wordt een deel van de populieren vervangen door nieuwe bomen. Het gaat om het deel tussen de Viaductweg en de Aalderwijksestraat. De overige populieren langs de Kerkwijksekade vervangen wij de komende jaren.

Brakelsestraat
Er komen 125 nieuwe populieren aan de Brakelsestraat in Kerkwijk in het Westelijke deel. De overige bomen in de Brakelsestraat komen de komende jaren aan de beurt.
Nieuwe bomen tijdens Nationale Boomfeestdag

Tijdens de Nationale Boomfeestdag op 22 maart planten leerlingen van diverse basisscholen in de gemeente weer nieuwe bomen.
 
Uitgelicht
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Krant lezen
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden