over ons | adverteren | sitemap | contact

Gemeente Maasdriel presenteert programmabegroting 2019-2022


Deel deze pagina

KERKDRIEL - Gemeente Maasdriel presenteert programmabegroting 2019-2022. Een goede basis om verder met inwoners, ondernemers en maatschappelijke partijen te werken aan een krachtig Maasdriel. Met deze begroting ligt er een gezond meerjarig perspectief. De baten overschrijden de lasten ruimschoots. De totale omvang van de begroting is circa 50 miljoen euro.

“Ten opzichte van enkele jaren geleden is de financiële uitgangspositie van de gemeente een stuk zekerder. Jarenlang hebben we de ‘broekriem aan moeten halen’, zijn er keuzes gemaakt en is er fors bezuinigd. Dit vereiste strakke financiële beleid heeft zijn vruchten afgeworpen, we zijn een financieel zeer gezonde gemeente”, zegt wethouder Jan-Hein de Vreede.

Samen werken aan een krachtig Maasdriel
De gemeente Maasdriel heeft in lijn met het bestuursakkoord een aantal grote vraagstukken die in 2019 tot besluitvorming komen. Het doorontwikkelen van het programma Krachtige Kernen is één van die vraagstukken. De eerste fase van het programma Krachtige Kernen is inmiddels afgesloten.

Nieuwe ontwikkelingen vragen om een aangepaste focus en aanpak. Het college legt het accent op het uitwerken en de implementatie van kerngericht werken en op participatieprojecten met inwoners, ondernemers en instellingen. Ook de invoering van de Omgevingswet in 2021 houdt de gemeente de komen
 
Uitgelicht
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Krant lezen
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden