over ons | adverteren | sitemap | contact

Gameren komt samen bij JOOP


Dorpsraad Gameren opent huiskamer in Gameren


Deel deze pagina

GAMEREN - Op dinsdag 28 augustus om 19.00 uur draagt gebiedswethouder Adrie Bragt de sleutel van het gebouwtje aan de Jan van Steenbergenstraat 15 over aan de Dorpsraad van Gameren. Dorpsraad Gameren knapt het gebouwtje op en richt het vervolgens in als huiskamer. Die zal dienen als ‘jongeren ouderen ontmoetingsplek’. Vandaar dat de dorpsraad het gebouw ‘JOOP’ doopte.

Wethouder Bragt:

“Een eigen ontmoetingsplek in het dorp is een wens die bleek uit verschillende enquêtes die de dorpsraad onder de inwoners hield. Een huiskamer voor activiteiten voor kinderen en jongeren maar ook voor de ouderen in het dorp”.

Iedereen welkom bij open avond
De dorpsraad nodigt inwoners die een kijkje willen nemen van harte uit om 19.00 uur bij JOOP. Wie wil helpen met het klussen of een goed idee voor een activiteit heeft kan dat dan meteen bespreken met leden van de dorpsraad. Wie er niet bij kan zijn maar wel een goed idee heeft of wil helpen met klussen kan de dorpsraad ook mailen op info@dorpsraadgameren.nl.

Creatieve ontmoetingsplek
De bedoeling is dat inwoners van alle leeftijden zelf activiteiten bij JOOP organiseren. Bijvoorbeeld samen koken of samen eten, hobbyclubs, muziek of andere creatieve en recreatieve activiteiten.

Klussen
Het gebouw staat nu nog leeg. Binnen wordt hard gewerkt om het pand een frisse uitstraling te geven. Klussen die op het lijstje staan zijn schilderen, plafond ingangen, kozijnen vervangen en de tuin opknappen. Voor het opknappen van het pand kan de dorpsraad gebruik maken van een bijdrage uit het projectbudget gebiedsgericht werken van de gemeente Zaltbommel.
Datum
22 augustus 2018

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›
Autoservice Valentijn
Autoservice Valentijn
Een universeel autobedrijf, waar u terecht kun voor reparatie van alle merken auto's, lichte bedrijfsauto's en campers.
Lees verder ›
Atelier De Gevleugelde Ezel
Atelier De Gevleugelde Ezel
Concertpianiste Mascha van Peijpe en haar man, de schilder Dick Haakman, organiseren al 20 jaar lang kamermuziekconcerten in een unieke ambiance.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Digitaalburg
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden