over ons | adverteren | sitemap | contact

Gameren komt samen bij JOOP


Dorpsraad Gameren opent huiskamer in Gameren


Deel deze pagina

GAMEREN - Op dinsdag 28 augustus om 19.00 uur draagt gebiedswethouder Adrie Bragt de sleutel van het gebouwtje aan de Jan van Steenbergenstraat 15 over aan de Dorpsraad van Gameren. Dorpsraad Gameren knapt het gebouwtje op en richt het vervolgens in als huiskamer. Die zal dienen als ‘jongeren ouderen ontmoetingsplek’. Vandaar dat de dorpsraad het gebouw ‘JOOP’ doopte.

Wethouder Bragt:

“Een eigen ontmoetingsplek in het dorp is een wens die bleek uit verschillende enquêtes die de dorpsraad onder de inwoners hield. Een huiskamer voor activiteiten voor kinderen en jongeren maar ook voor de ouderen in het dorp”.

Iedereen welkom bij open avond
De dorpsraad nodigt inwoners die een kijkje willen nemen van harte uit om 19.00 uur bij JOOP. Wie wil helpen met het klussen of een goed idee voor een activiteit heeft kan dat dan meteen bespreken met leden van de dorpsraad. Wie er niet bij kan zijn maar wel een goed idee heeft of wil helpen met klussen kan de dorpsraad ook mailen op info@dorpsraadgameren.nl.

Creatieve ontmoetingsplek
De bedoeling is dat inwoners van alle leeftijden zelf activiteiten bij JOOP organiseren. Bijvoorbeeld samen koken of samen eten, hobbyclubs, muziek of andere creatieve en recreatieve activiteiten.

Klussen
Het gebouw staat nu nog leeg. Binnen wordt hard gewerkt om het pand een frisse uitstraling te geven. Klussen die op het lijstje staan zijn schilderen, plafond ingangen, kozijnen vervangen en de tuin opknappen. Voor het opknappen van het pand kan de dorpsraad gebruik maken van een bijdrage uit het projectbudget gebiedsgericht werken van de gemeente Zaltbommel.
Datum
22 augustus 2018

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Een slakkenkwekerij bezoeken? Dat kan gewoon!  Lennard ter Hall kweekt escargots voor particulieren, horeca en groothandels. 
Lees verder ›
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Varen met de Bommelervaart is een belevenis! Dit prachtige, ruime schip in de haven van Zaltbommel heeft een warme uitstraling en is van alle gemakken voorzien.
Lees verder ›
Balletschool Paulette Willemse
Balletschool Paulette Willemse
Balletschool sinds 1974 met nu ruim 350 leerlingen, drie studio’s, een deskundig docententeam en diverse dansvormen voor jong en oud, beginners en gevorderden. Erkend Sterballetschool NBOB.
Lees verder ›
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › adverteren
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
bob2
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden