over ons | adverteren | sitemap | contact

FruitDelta Rivierenland gelanceerd


Deel deze pagina

Op maandag 27 maart werd FruitDelta Rivierenland onder grote belangstelling gelanceerd in De Pluk in Geldermalsen. Met de start beleefden ook het Regionaal Investeringsfonds en de Economic Board hun kick-off.

Samen werken aan realiseren regionale ambities

FruitDelta Rivierenland is het Rivierenlandse samenwerkingsverband van overheid, onderzoek, onderwijs, ondernemers en ondernemende inwoners, oftewel: de 5 O’s. Aangevuld met partners als Provincie Gelderland en uitvoeringsorganisaties zetten zij zich in voor de ambities, opgaven en projecten die de drie economische speerpunten Agribusiness, Economie en Logistiek en Recreatie en Toerisme in onze regio een boost gaan geven.

"Als vijf O’s slaan wij de handen ineen onder de naam FruitDelta Rivierenland. Wij hebben een eigen Regionaal Investeringsfonds waarmee wij private en publiekprivate projecten kunnen cofinancieren en initiatieven uit de markt en netwerken in de samenleving kunnen aanjagen. Een Economic Board beheert dit fonds. Kort gezegd: ondernemers en ondernemende inwoners met initiatieven die aansluiten bij de speerpunten, kunnen financiële steun, kennis en netwerkcontacten verkrijgen voor hun initiatieven.” aldus Hans Beenakker, voorzitter van Regio Rivierenland en nu ook FruitDelta Rivierenland.
 
Uitgelicht
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
Krant lezen
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden