over ons | adverteren | sitemap | contact

Free Runningles in Nederhemert-Noord


Deel deze pagina

ZALTBOMMEL- Ongeveer 30 kinderen in de leeftijd 10-15 jaar deden op donderdag 3 april mee met een kennismakingsles Free Running in Nederhemert. De les was daarmee een groot succes. De activiteit werd georganiseerd door Jerry Lenoir, de Buurtsportcoach van het Spel& team, in samenwerking met Femke Rooijens van vereniging S.V. Hamarithi.

Free Running is een sport waarbij je een parcours aflegt. Op het parcours kom je verschillende obstakels tegen. Alles waar over gesprongen en gerend kan worden, kan onderdeel uitmaken van een free running parcours. Onderweg is er ruimte voor fraai uitziende tricks en moves. Allerlei spectaculaire jumps, koprollen en hindernissen werden volbracht door de deelnemers en aan het einde van de Free Runningles was iedereen moe maar enthousiast.

Ook een proefles doen?
Heb je interesse in Free Running bij Hamarithi, kom dan langs voor een gratis proefles. Trek gemakkelijk zittende kleding aan. Iedere vrijdagavond van 18:30-19:30 uur zal Free Running plaatsvinden bij vereniging S.V. Hamarithi in Sporthal de Maaijenbogerd in Aalst. Stoere jongens en meiden vanaf 10-16 jaar zijn van harte welkom. Heb je vragen over de proefles free running? Mail dan naar Jlenoir@zaltbommel.nl.

Spel&, sportverenigingen, scholen en culturele instellingen werken samen
Onder de noemer 'Spel&' organiseren de gemeentelijke combinatiefunctionarissen en de buurtsportcoach zoveel mogelijk buitenschoolse activiteiten. Dit doen zij samen met het onderwijs, sportverenigingen en culturele instellingen voor kinderen van 4 tot 18 jaar. De combinatiefunctionarissen worden ook wel schoolsportmedewerker of cultuurcoach genoemd.

Voor zowel de scholen als verenigingen, maar bovenal voor de kinderen biedt de combinatiefunctionaris een extra mogelijkheid om op laagdrempelige wijze in aanraking te komen met sport, kunst en cultuur. Op deze manier kunnen kinderen ontdekken waar zij plezier en talent in hebben en worden verenigingen en scholen ondersteund bij hun maatschappelijke functie.

Verenigingen die ook interesse hebben om sportactiviteiten te geven kunnen contact opnemen met Jerry Lenoir. E-mailadres is Jlenoir@zaltbommel.nl.
Datum
7 april 2014

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
't Stadscafé Zaltbommel
't Stadscafé Zaltbommel
Het bruisende middelpunt van Zaltbommel. Het terras op de Markt is de ‘huiskamer’  van Zaltbommel.
Lees verder ›
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Gemengd biologisch boerenbedrijf met koeien, varkens en schapen, een boerderijwinkel met uitsluitend biologische producten en een Bed & Breakfast. Rondleidingen op afspraak.
Lees verder ›
Kasteel Ammersoyen
Kasteel Ammersoyen
Strategisch gelegen tussen Maas en Waal in het schitterende rivierenland van de Bommelerwaard, ligt één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van Nederland.
Lees verder ›
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
Main Music School
Main Music School
Vraag direct een gratis en vrijblijvende proefles aan. Naast gitaar-, basgitaar-, drum-, keyboard-, piano- en zanglessen is er ook een Musical-klas, een Popkoor en een Muziek op schoot-klas.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › adverteren
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
bob
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden