over ons | adverteren | sitemap | contact

Free Runningles in Nederhemert-Noord


Deel deze pagina

ZALTBOMMEL- Ongeveer 30 kinderen in de leeftijd 10-15 jaar deden op donderdag 3 april mee met een kennismakingsles Free Running in Nederhemert. De les was daarmee een groot succes. De activiteit werd georganiseerd door Jerry Lenoir, de Buurtsportcoach van het Spel& team, in samenwerking met Femke Rooijens van vereniging S.V. Hamarithi.

Free Running is een sport waarbij je een parcours aflegt. Op het parcours kom je verschillende obstakels tegen. Alles waar over gesprongen en gerend kan worden, kan onderdeel uitmaken van een free running parcours. Onderweg is er ruimte voor fraai uitziende tricks en moves. Allerlei spectaculaire jumps, koprollen en hindernissen werden volbracht door de deelnemers en aan het einde van de Free Runningles was iedereen moe maar enthousiast.

Ook een proefles doen?
Heb je interesse in Free Running bij Hamarithi, kom dan langs voor een gratis proefles. Trek gemakkelijk zittende kleding aan. Iedere vrijdagavond van 18:30-19:30 uur zal Free Running plaatsvinden bij vereniging S.V. Hamarithi in Sporthal de Maaijenbogerd in Aalst. Stoere jongens en meiden vanaf 10-16 jaar zijn van harte welkom. Heb je vragen over de proefles free running? Mail dan naar Jlenoir@zaltbommel.nl.

Spel&, sportverenigingen, scholen en culturele instellingen werken samen
Onder de noemer 'Spel&' organiseren de gemeentelijke combinatiefunctionarissen en de buurtsportcoach zoveel mogelijk buitenschoolse activiteiten. Dit doen zij samen met het onderwijs, sportverenigingen en culturele instellingen voor kinderen van 4 tot 18 jaar. De combinatiefunctionarissen worden ook wel schoolsportmedewerker of cultuurcoach genoemd.

Voor zowel de scholen als verenigingen, maar bovenal voor de kinderen biedt de combinatiefunctionaris een extra mogelijkheid om op laagdrempelige wijze in aanraking te komen met sport, kunst en cultuur. Op deze manier kunnen kinderen ontdekken waar zij plezier en talent in hebben en worden verenigingen en scholen ondersteund bij hun maatschappelijke functie.

Verenigingen die ook interesse hebben om sportactiviteiten te geven kunnen contact opnemen met Jerry Lenoir. E-mailadres is Jlenoir@zaltbommel.nl.
Datum
7 april 2014

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media richt zich sinds 2005 met een drietal websites op het regionaal nieuws uit het Land van Heusden en Altena, De Bommelerwaard en De Langstraat.
Lees verder ›
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Jachthaven de Maas. Verhuur van sloepen en zeilboten. Een vaarbewijs is niet nodig. U vaart er zó mee weg! Tevens jachtmakelaar in motorboten, taxaties, in- en verkoop. 
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg, Bakker en hun team vormen samen een bijzonder administratie- en advieskantoor in het hartje van Zaltbommel.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden