?> Foto-expositie in de Poorterij van jeugdige natuurfotografen - Bommelerwaardgids
over ons | adverteren | sitemap | contact

Foto-expositie in de Poorterij van jeugdige natuurfotografen


Deel deze pagina

jurering foto expositie
In de periode 3 juli t/m 11 juli zijn in de foyer van De Poorterij 52 foto’s te zien van even zo veel jonge fotografen. Het zijn leerlingen van elf verschillende basisscholen uit de gemeente Zaltbommel, die afgelopen schooljaar drie keer op de woensdagmiddagen de natuur van de Bommelerwaard in zijn getrokken.

De kinderen werden begeleid door gidsen van Bezoekerscentrum De Grote Rivieren en Avonatura. De derde keer sloot een fotograaf van Fotoclub Bommelerwaard aan om de kinderen te helpen met het maken van hun foto’s. In de openbare bibliotheken van Zaltbommel en Aalst bogen de fotografen zich over hun beste foto’s en kozen er een uit om te exposeren.

Openingstijden
De expositie is ingericht en de foto’s zijn te bezichtigen tijdens de openingstijden van de Poorterij, dagelijks tussen 9.00-22.00 (met uitzondering van maandagochtend). Een vakkundige jury, bestaande uit Ella Nijstad (Fotolux), Robert Hilgers (voorzitter fotoclub Bommelerwaard) en Henk Hermsen (natuurgids Bezoekerscentrum De Grote Rivieren), heeft zich al gebogen over een prijswinnaar. Zij waren het er in ieder geval over eens dat het niveau van de foto’s erg hoog is voor kinderen van die leeftijd.

Stemmen
Maar ook het publiek kan stemmen op de foto’s, een stembus is aanwezig in de foyer. U kunt stemmen tot 11 juli, 14.30 uur. Om 15.00uur volgt dan de prijsuitreiking door de voorzitter van de fotoclub Bommelerwaard. Deze activiteit is georganiseerd door Bezoekerscentrum De Grote Rivieren en Spel&.
 
Ingezonden door: Evelien Baudoin
Datum
7 juli 2015

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Krant lezen
Uw advertentie hier?
Uitgelicht
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Varen met de Bommelervaart is een belevenis! Dit prachtige, ruime schip in de haven van Zaltbommel heeft een warme uitstraling en is van alle gemakken voorzien.
Lees verder ›
Speeltuin Nederhemert
Speeltuin Nederhemert
Wat in 1915 begon als kleine speelplek met een schommel en een wip bij een theehuis is nu uitgegroeid tot een nostalgische speeltuin die doet denken aan grootmoederstijd.
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›
Biologische varkenshouderij van den Bogert
Biologische varkenshouderij van den Bogert
(H)eerlijk biologisch varkensvlees, rechtstreeks van de boerderij. Bestel hier uw vleespakketten.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Krant lezen
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden