?> Financiering voor je buurtproject - Tweede bijeenkomst Groen Dichterbij Wintertour - Bommelerwaardgids
over ons | adverteren | sitemap | contact

Financiering voor je buurtproject


Tweede bijeenkomst Groen Dichterbij Wintertour


Deel deze pagina

Op 8 december organiseert IVN Gelderland, in samenwerking met de Gelderse Natuur en Milieufederatie, de bijeenkomst ‘Financiering voor je buurtproject’. De bijeenkomst vindt plaats in Dorpshuis Gambora in Gameren, van 19.30 tot 22.00 uur. Dit is de tweede in een reeks van vier informatieve en inspirerende bijeenkomsten van de Groen Dichterbij Wintertour, bedoeld voor mensen die betrokken zijn bij een groen buurtproject of er één willen starten.

Financiering voor je buurtproject

Op steeds meer plaatsen slaan mensen de handen ineen om samen het (openbaar) groen in hun omgeving te beheren of anders vorm te geven: van natuurspeelplek tot buurtmoestuin. Goed nieuws, want daardoor knapt de buurt op, leren buurtbewoners elkaar beter kennen, en worden mensen gezonder.

Tips en ervaringen
Maar hoe financier je je buurtproject, waar vind je geld en hoe schrijf je fondsen aan? Op 8 december hoor je, na een welkom van Dhr Ton van Balken, Wethouder Onderwijs, Welzijn en Milieu in Zaltbommel, de ervaringen van een buurtproject uit Zaltbommel én krijg je tips van een expert. Aan deelname zijn geen kosten verbonden, wel graag aanmelden via: bit.ly/IVNwintertour

Voor wie?
Mensen die een groen buurtproject gestart zijn of willen starten, professionals die in hun werk te maken hebben met groene buurtinitiatieven, en organisaties die graag hun expertise op het gebied van natuur, stadslandbouw, en welzijn willen delen, zijn van harte welkom.

Groen Dichterbij Wintertour
De bijeenkomst in Zaltbommel is de tweede van vier bijeenkomsten die samen de Wintertour vormen. De laatste twee bijeenkomsten, in januari en februari, gaan over juridische zaken en samenwerken met de gemeente. De Wintertour is als geheel te volgen, maar de avonden zijn ook los bij te wonen. Neem voor meer informatie contact op met Iris de Boer van IVN Gelderland, via i.de.boer@ivn.nl. Dorpshuis Gambora ligt aan Middelkampseweg 2 in Gameren, bij Zaltbommel.
 
Uitgelicht
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
Met acht vestigingen, één van de belangrijkste accountants- en belastingadvieskantoren voor het mkb in Rivierengebied.
Lees verder ›
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden