over ons | adverteren | sitemap | contact

Financiering voor je buurtproject


Tweede bijeenkomst Groen Dichterbij Wintertour


Deel deze pagina

Op 8 december organiseert IVN Gelderland, in samenwerking met de Gelderse Natuur en Milieufederatie, de bijeenkomst ‘Financiering voor je buurtproject’. De bijeenkomst vindt plaats in Dorpshuis Gambora in Gameren, van 19.30 tot 22.00 uur. Dit is de tweede in een reeks van vier informatieve en inspirerende bijeenkomsten van de Groen Dichterbij Wintertour, bedoeld voor mensen die betrokken zijn bij een groen buurtproject of er één willen starten.

Financiering voor je buurtproject

Op steeds meer plaatsen slaan mensen de handen ineen om samen het (openbaar) groen in hun omgeving te beheren of anders vorm te geven: van natuurspeelplek tot buurtmoestuin. Goed nieuws, want daardoor knapt de buurt op, leren buurtbewoners elkaar beter kennen, en worden mensen gezonder.

Tips en ervaringen
Maar hoe financier je je buurtproject, waar vind je geld en hoe schrijf je fondsen aan? Op 8 december hoor je, na een welkom van Dhr Ton van Balken, Wethouder Onderwijs, Welzijn en Milieu in Zaltbommel, de ervaringen van een buurtproject uit Zaltbommel én krijg je tips van een expert. Aan deelname zijn geen kosten verbonden, wel graag aanmelden via: bit.ly/IVNwintertour

Voor wie?
Mensen die een groen buurtproject gestart zijn of willen starten, professionals die in hun werk te maken hebben met groene buurtinitiatieven, en organisaties die graag hun expertise op het gebied van natuur, stadslandbouw, en welzijn willen delen, zijn van harte welkom.

Groen Dichterbij Wintertour
De bijeenkomst in Zaltbommel is de tweede van vier bijeenkomsten die samen de Wintertour vormen. De laatste twee bijeenkomsten, in januari en februari, gaan over juridische zaken en samenwerken met de gemeente. De Wintertour is als geheel te volgen, maar de avonden zijn ook los bij te wonen. Neem voor meer informatie contact op met Iris de Boer van IVN Gelderland, via i.de.boer@ivn.nl. Dorpshuis Gambora ligt aan Middelkampseweg 2 in Gameren, bij Zaltbommel.
Datum
26 november 2014

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
't Stadscafé Zaltbommel
't Stadscafé Zaltbommel
Het bruisende middelpunt van Zaltbommel. Het terras op de Markt is de ‘huiskamer’  van Zaltbommel.
Lees verder ›
Paddestoelenrijk
Paddestoelenrijk
In Rossum vind je allerlei exotische zwammen zoals de Shii-take,  de harige Pom pom Blanc en de Pioppino.
Lees verder ›
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Jachthaven de Maas. Verhuur van sloepen en zeilboten. Een vaarbewijs is niet nodig. U vaart er zó mee weg! Tevens jachtmakelaar in motorboten, taxaties, in- en verkoop. 
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
bob2
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden