over ons | adverteren | sitemap | contact

Festival Muzikale Mo(NU)menten


Muziek op Monumentale locaties


Deel deze pagina

New Harvest Singers
Muzikale Mo(NU)menten is een uniek festival waarin de 4 weekenden van september concerten plaatsvinden op monumentale locaties door het hele Rivierenland. In deze weekenden zullen jong talent, maar ook ervaren muzikanten en professionals uit Rivierenland concerten verzorgen in verschillende muziekstijlen.

Het festival start in de maand september met een openingsconcert op zaterdag 6 september om 19:30 in het Amfitheater van Werk aan ’t Spoel met Koninklijke Harmonie Pieter Aafjes, The New Harvest Singers en zangeres Judith Jobse.

Het Groot Orkest van Koninklijke Harmonie Pieter Aafjes speelt sinds 1928 in de eerste divisie en vierde in 2013 haar 125-jarige bestaan. Het openingsconcert start met een licht klassiek programma o.l.v. Heinz Friesen. In het tweede deel speelt het orkest een gevarieerd populair programma o.l.v. Arjan Gaasbeek. Ook zal het orkest de bekende Culemborgse zangeres Judith Jobse begeleiden

Judith Jobse is een Nederlandse Singer – songwriter en won in 2000 het tv-programma “Your Big Break”. Een jaar later stond ze weken lang op de hitparade met het nummer "You". Dankzij haar brede repertoire treedt ze momenteel door het hele land op als solist of met band. Tijdens het concert wordt ze nu begeleid door een combo en het hele orkest van Pieter Aafjes.

The New Harvest Singers zijn een vrouwen a capella groep in Barbershop stijl. Wat het koor kenmerkt is dat vriendschap, plezier, gezelligheid en een gezonde dosis ambitie hand in hand gaan. In 2005, 2007, 2009 én in 2011 zijn The New Harvest Singers kampioenskoor geworden op de Holland Harmony Conventie. In 2007 is het koor Internationaal kampioen geworden bij de Conventie in Ierland.

Nog meer bijzondere concerten andere dagen van de vier weekenden in september zijn te vinden op de website www.muzikalemonumenten.nl

Datum
31 augustus 2014

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Biologische varkenshouderij van den Bogert
Biologische varkenshouderij van den Bogert
(H)eerlijk biologisch varkensvlees, rechtstreeks van de boerderij. Bestel hier uw vleespakketten.
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›
Speeltuin Nederhemert
Speeltuin Nederhemert
Wat in 1915 begon als kleine speelplek met een schommel en een wip bij een theehuis is nu uitgegroeid tot een nostalgische speeltuin die doet denken aan grootmoederstijd.
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden