over ons | adverteren | sitemap | contact

Felicitaties voor de nieuwe huurders in nieuwbouwwoningen in Zaltbommel


Deel deze pagina

Waterlelie Aalst
Waterlelie Aalst
Maas-Waalweg Zuilichem
Maas-Waalweg Zuilichem
Foto: Wethouder Van Leeuwen en bewoonster mevrouw Van Hees onthullen samen de nieuwe naam ‘Engelinus hof’ van het nieuwbouwcomplex in Aalst.

AALST- Woensdag 26 september jl. zijn 45 nieuwe huurwoningen in Zuilichem en Aalst in het zonnetje gezet. Wethouder Van Leeuwen van gemeente Zaltbommel en directeur-bestuurder Marinus Kempe van De Kernen trokken deze middag langs drie locaties in deze twee dorpen. Zij spraken met bewoners en betrokken partijen en feliciteerden huurders met het prachtige resultaat. Verschillende doelgroepen, jong en oud, hebben hier een nieuw thuis gevonden.

Mooie mix

De feestelijke middag startte bij 8 woningen aan de Maas-Waalweg in Zuilichem en de 15 woningen aan de Waterlelie en Watermunt in Aalst. Starters konden met voorrang reageren op deze sociale huurwoningen. Uiteindelijk wonen er nu jongeren, kleine gezinnen, statushouders en bewoners vanuit de herstructurering Schoolstraat in Zuilichem. Een mooie mix van doelgroepen.

Deltaplan
De twee plannen maken onderdeel uit van het Deltaplan goedkope huurwoningen. Met dit plan heeft de gemeente Zaltbommel versneld sociale huurwoningen gerealiseerd. De woningen zijn ontworpen door Sloven Architectuur B.V. en gerealiseerd door aannemersbedrijf Peter Peters B.V.

‘Engelinus hof’
De derde locatie van deze middag is het nieuwbouwcomplex aan de E.P. van Ooijenstraat in Aalst. Wethouder Van Leeuwen heeft hier samen met bewoonster mevrouw Van Hees de nieuwe naam van het complex onthuld: ‘Engelinus hof’. Mevrouw Van Hees heeft de naam bedacht en vernoemd naar Engelinus Pieter van Ooijen die in het verleden veel heeft betekend voor het dorp en de regio. Het appartementencomplex telt 22 appartementen, is ontworpen door architectenbureau Visser en Bouwman en gebouwd door aannemer BM van Houwelingen B.V. De bewoners zijn 55 jaar en ouder. Zij zijn erg tevreden met het resultaat.

Goede samenwerking
Wethouder Van Leeuwen en directeur-bestuurder Marinus Kempe benadrukken de goede samenwerking tussen alle partijen. Hierdoor zijn de woningen snel gerealiseerd en hebben verschillende doelgroepen een nieuw thuis gevonden in de dorpen.

Datum
4 oktober 2018

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Caravanservice van Lit
Caravanservice van Lit
Gespecialiseerd in verkoop en onderhoud van nieuwe en gebruikte caravans, aanhangwagens en paardentrailers. U kunt bij Gijs van Lit terecht voor de topmerken Twin, Henra, Titan, Hapert en Saris aanhangwagens.
Lees verder ›
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg, Bakker en hun team vormen samen een bijzonder administratie- en advieskantoor in het hartje van Zaltbommel.
Lees verder ›
Biologisch Fruitbedrijf De Sterregaard
Biologisch Fruitbedrijf De Sterregaard
Tussen Hedel en Ammerzoden staat een boomgaard met verschillende oud-Hollandse vruchten. Laat je elke week verrassen met een abonnement op een biologische groente- en fruitpakket!
Lees verder ›
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Gemengd biologisch boerenbedrijf met koeien, varkens en schapen, een boerderijwinkel met uitsluitend biologische producten en een Bed & Breakfast. Rondleidingen op afspraak.
Lees verder ›
Online Identity & Solutions B.V.
Online Identity & Solutions B.V.
Specialist in het bouwen van  websites en webapplicaties.  De bouwers van de Bommelerwaardgids, dus wat moeten we nog meer zeggen?
Lees verder ›
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Jachthaven de Maas. Verhuur van sloepen en zeilboten. Een vaarbewijs is niet nodig. U vaart er zó mee weg! Tevens jachtmakelaar in motorboten, taxaties, in- en verkoop. 
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › hoe werkt het
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden